Hyvän mielen viikonloppu

Hyvää sunnuntai-iltaa! Mulla alkaa nyt olla toinen viikonloppu Englannissa takana ja just nyt fiilis on älyttömän hyvä johtuen varmastikin tästä viikonlopusta. Eilen kiertelin taas kaikkia ihania kauppoja, ja haluaisin muun muassa ostaa Too Facedin pisteen tyhjäksi. Pääsin myös ensimmäistä kertaa ikinä ulkoilmaelokuviin, kun käytiin katsomassa Grease läheisessä puistossa ja voi hitsit se oli ihanaa! Siis miksei Suomessa voida järjestää vastaavia kesällä??


Tänään sitten lähdin heti aamutuimaan bussilla kohti Lontoota, jossa treffasin ihanan Saran. Enkä kestä kuinka kivaa oli! ♡ Oon tykännyt Saran blogista jo heti alusta asti tosi paljon, enkä ollut väärässä kun aavistelin että tullaan tosi hyvin juttuun. Oli ihan mahtavaa huomata, että ollaan kiinnostuneita samoista jutuista ja kuinka avoimesti voitiin puhua blogijutuistakin, se on oikeasti parasta kun joku ymmärtää sua näissä asioissa ihan täysin. Tässä puolentoista viikon aikana oon ollut tosi väsynyt, luultavasti englannin kielestä (vieras kieli kuulemma väsyttää, ja joo on tullut huomattua…) joten oli ihanaa kun sai puhua vaihteeksi ihan vaan suomea hahah.


Vihdoin alan myös päästä vähän syksyisempien asujen pariin, vaikkakin nämäkin kuvat on otettu elokuun puolella. Tykkäsin tosta asusta paljon rentouden ja sporttisuuden vuoksi. Noi kengät on mulle ihan valtavaa rakkautta, mutta mun mielestä ne on aika vaikeat yhdistää ja siksi ne ovat jääneet liian vähälle käytölle. Kuitenkin, mustaan ne mätsää just hyvin, eikös! Nämä kuvat on muuten niitä yksiä harvoja, missä mulla on hiukset kiinni. Ja jep, näitä asuja pitkien hiusten kanssa saatte katsella vielä aika kauan sen mun ison asukuvavaraston ansiosta 😀 Mutta erityisesti näiden kuvien kohdalla mä ihmettelen, että oliko mun hiukset oikeasti noin pitkät?


neuletakki Forever21 × t-paita Makia × farkut Levi’s × kengät Nike × kello Daniel Wellington × tekonahkalippis H&M
Just nyt mulla on tosiaan tosi hyvä fiilis kaikesta. Huomenna mulla alkaa varsinainen opiskelu, tosin koulu alkaa vasta yheltä (siis mun lukujärjestys on ihan käsittämätön, puolikkaita päiviä vain kolmesti viikossa??), enkä malta odottaa koska aloitetaan heti digitaalisella PR:llä. Nyt kuitenkin pitäisi syödä jotain ja loppuilta kuluu todennäköisesti Saran tuoman Fazerin Sinisen (😍) ja Vampyyripäiväkirjojen parissa.
Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu! 🙂

×××
Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi 🙂
Lähtöpäivä
Ensimmäiset ostokset Southamptonista

Kommentoi