Hyvää halloweenia! – Ensimmäiset kauhuteemaiset kuvaukset

id-hyvää-halloweenia

Kuvat © Karina Boissonnier

Hyvää halloweenia! Suomessahan halloween on vasta nousemassa juhlana eikä meillä esimerkiksi lapset tee trick or treat -kierroksia. Meillä halloweenia ei myöskään taideta juhlia lokakuun viimeisenä päivänä, ellei se osu sopivasti viikonlopulle. Viikolle osuessaan halloweenia juhlitaankin meillä vaihtelevasti joko edeltävänä tai viikonloppuna. Joka tapauksessa, mä haluan käyttää tätä päivää ”tekosyynä” vihdoin julkaista nämä kuvat blogissa!


Nämä kuvat on otettu itseasiassa jo puolitoista vuotta sitten, eli keväällä vuosi takaperin. Kameran takana oli supertaitava Karina, meikistä sekä hiuksista vastasi Wonderland Gone Bad, vaatteet oli lainassa Boutique Minneltä ja mukana oli toinen mallikin. Tämä oli ehdottomasti teemaltaan synkimmät kuvaukset, missä oon koskaan ollut mukana ja vitsi se oli huippua 😀 Tuolloin oli tosi kylmä, kun mentiin muistaakseni huhtikuun alkua, mutta eipä sitä kylmyyttä huomannut kun oli niin kivaa. Parasta oli ehkä juosta paljain varpain metsäpolulla kohti kameraa esittäen pelokasta, haha.


Halloweeniin palatakseni, mä olen niin innoissani kun tälle vuodelle osui yhdet halloween-juhlat! Ne on lauantaina ja mä en malta pysyä housuissani siihen saakka. Mun asu on jo valmis ja meikkiäkin olen harjoitellut kertaalleen. Saa arvailla, mikä aion olla ;D

Meillä oli aina lapsena perinteiset halloween-juhlat ystäväperheen kanssa, ja voi että niistä on lämpimiä muistoja. Muistan kaikki kammottavat tarjoilut kauhuteemaisine nimineen, meidän lookit övereillä tupeerauksilla ja tummilla meikeillä sekä kauhukujat, vai miksikä niitä nyt kutsuttiinkaan. Kerran meidät on myös viety keskelle metsää johonkin erämökkiin kylmään saunaan katsomaan läppäriltä Sawia 😀 Yläasteen jälkeen nämä jäivät aikatauluongelmien vuoksi pois, mutta ihanaa että tänä vuonna pääsen osallistumaan juhliin. Kunpa voisin joku vuosi järkkäillä juhlat myös itse, sitten kun meillä on isompi koti. Ja eniten toivon tietysti, että vuosittaisista halloween-juhlista tulisi taas perinne!


Hassua sinäänsä, että mähän en ole mikään kauhun ystävä. Esimerkiksi kauhuelokuvat ei tavallisesti ole yhtään mun makuun, enkä ole katsonut esimerkiksi Kaunaa, Ringiä tai suurinta osaa muita ikonisia kauhuklassikoita. Silti halloween on mun mielestä teemana jotenkin todella ihana, ja sitä juhlisin tosiaan mielelläni joka vuosi. Joka tapauksessa, hyvää halloweenia kaikille! ♡Hyvää halloweenia! Aiotko sinä juhlia vai oliko teillä jo halloween-juhlat?
×××

Pysy kuulolla Instagramissa, jos haluat ensimmäisten joukossa nähdä mun halloween-asun ;D


Lue myös

Lookfantastic joulukalenteri 2019 - Mitä kalenteri sisältää?
Kamera hajosi ja muita maanantaimietteitä

Kommentoi