Hulluna syksyyn – Maastouduin ruskan väreihin

id-aleksiuimonen

Kuvat © Aleksi Uimonen


Moikka ja kivaa keskiviikkoa! Mulla on ollut tänään kiva ja produktiivinen päivä, joka on sisältänyt omia asukuvia, asiakkaan tuotekuvia, nopeaa puhelinpalaveria, perusjulkaisuja sekä nettisivutekstien työstämistä. Elämä todellakin muuttui täyspäiväisen yrittäjyyden alkaessa ja on ollut melkoista totuttelua tähän uuteen arkeen. Joka päivä kuitenkin onneksi paremmin ja päivä päivältä tuntuu enemmän siltä, että tein oikean päätöksen. Kaikesta tunnemyräkästä huolimatta, joka on totta kai jatkunut tähän päivään saakka ja varmasti jatkuu tulevaisuudessakin.
Tänään kuitenkin kun napattiin asukuvia, muistin nämä viime syksynä Aleksin kanssa otetut kuvat ja ajattelin heittää ne täälläkin eetteriin. Instagramin puolella näitä näkyi vuosi sitten tosi paljon, eikä ihmekään, sillä nämä ovat yksiä mun suosikkikuvia. Tuo kuvauspäivä oli ihan mieletön, oltiin silloin muistaakseni jo lokakuun puolella, mutta lämpöasteet kohosivat tuona sunnuntaina lähes 20 asteeseen. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja lämmitti ihanasti. Taisi olla ihan täydellinen syyspäivä!

Ihana syksy

Mä olen ihan hulluna syksyyn. Syksyssä mä totta kai rakastan juuri tuollaisia täydellisiä ja lämpimiä syyspäiviä, mutta myös niitä tämän päivän kaltaisia sumuisia ja hieman kosteita kelejä. Aamuisin on ihana herätä mystiseen usvaan ja viileä, kolea ja raikas ilma saa omastakin fiiliksestä jotenkin kummallisen reippaan. Tällaisina päivinä tuntuu tehokkaalta ja syksyisin mä usein saankin aikaan eniten. Mulle iskee myös joku pesänrakennusvietti ja aina syksyisin koenkin hurjan sisustusvimman. Niin myös tänä vuonna kuten olen puhunutkin, ja itseasiassa sunnuntaina meidän olohuone ja keittiö sai uuden järjestyksen. Nyt nautin tästä uudesta järjestyksestä ihan superpaljon ja olenkin suunnitellut tästä muutamia postauksia myös blogiin.
Syksyisin mä olen myös inspiroituneimmillani. Bongailen kaikkialta ihan älyttömästi inspiraatiota, muista blogeista, Instagramista, katukuvasta ja luonnosta! Ihanaa myös että inspiraatiota pidetään yllä muidenkin toimesta, sillä nyt lähiviikkoina on paljon kivoja tapahtumia joihin saan kunnian osallistua. Tuntuu jopa vähän siltä, että inspiraatio vain pursuaa mun päästä ja halkean kun en ehdi jokaista inspistä toteuttaa. No, onneksi syksy on joka vuosi!Olen jotenkin todella onnellinen syksystä juuri nyt. Ihanaa että on syksy. Tää on elämän parasta aikaa, ainakin mulla enkä haluaisi lopettaa sen hehkuttamista koskaan. Oon hulluna syksyyn ja ylpeä siitä. Nyt vaan täytyy käyttää loppusyksy hyvin hyödyksi ja make the most of it. Tehkääpä tekin niin ♡
Onko siellä muita, jotka ovat hulluna syksyyn?
×××

Osallistuitko jo I Love Me -messulippujen arvontaantäällä?


Lue myös

Maailman puhtainta vettä Suomen puhtaasta luonnosta
Tweed-haalari ja helmipanta - Oman elämäni Blair Waldorfina

Kommentoi