Huda Beauty Rose Gold Palette

Heeei pitkästä aikaa kosmetiikkapostausta! Oon niin pitkään halunnut kirjoitella taas meikeistä ja kosmetiikasta, mutta valitettavasti ne ovat jääneet täysin muiden aiheiden jalkoihin. Inspiraatiota kosmetiikkapostauksiin kuitenkin riittää, joten eiköhän koiteta päästä taas pikkuhiljaa näiden makuun.

 

Tänään kuitenkin haluan vihdoin esitellä teille tämän ihanan Huda Beauty Rose Gold -paletin. Ostin tämän Venetsiasta viimeisenä päivänä harkinnan jälkeen, ja pyysin jopa ostopäätösapua Instagramin kysely-toiminnalla. Seuraajatkin näyttivät sille vihreää valoa, joten päätin kotiuttaa tämän paletin!

 

Eikä muuten kaduta yhtään ♡ Mä ihastuin vaan kovempaa tuohon palettiin kun sain sen virallisesti käsiini. Mun mielestä tuossa on ihan älyttömän upeat ja kattavat sävyt. Shimmereitä ja mattasävyjä on molempia just sopivassa suhteessa. Tuollaiset maanläheiset sävyt ovat muutenkin tosi tyypillisiä mulle, ja koen että mun sinisiin silmiin ja vaaleisiin hiuksiin sopii parhaiten tällaiset murretut sävyt.

 

Kauheasti tämä paletti ei tosiaan ole vielä päässyt käyttöön, koska arkisin en ehdi laittamaan luomivärejä eikä juhliakaan ole ollut. En kuitenkaan ole pystynyt pitämään näppejäni erossa tästä, joten myönnän testailleeni ja harjoitelleeni silmämeikkejä iltaisin tämän avulla 😀 Luin muuten myös vinkin, että nuo glitter-sävyt tulee levittää silmille sormin!

 

Jonkin verran se alkuperäinen Huda Beauty Rose Gold -paletti oli muistaakseni saanut negatiivista palautetta. Tämä mun on tosiaan Remastered-versio, mutta en osaa sanoa kuinka paljon se sitten todellisuudessa eroaa. Joka tapauksessa, mä en ole ammattilainen, mutta mun mielestä noiden luomivärien pigmentit ovat tosi hurjat! Sormella swatchatessa peittävyys oli todella hyvä ja yksi sipaisu sormella riitti. Luomivärit myös blendaantuivat mun makuun hyvin ja niitä oli helppo työstää, sen verran mitä olen palettia ehtinyt testailla.

 

Kaiken kaikkiaan mä tykkään tästä tosi paljon. Paletin isosta peilistä on myös pakko heittää plussa! Kaikista paleteista, jotka omistan, tämä nousi kyllä ehdottomasti suosikiksi. Pikkujouluja, joulua ja uuttavuotta odotellessa, jolloin aioin todellakin loihtia silmämeikit tämän avulla! Lopputuloksia näettekin sitten varmaan helpoiten Instagramista @ellileppiniemi, vai haluaisitteko mahdollisesti nähdä niitä täällä bloginkin puolella?

 

Huda Beauty Rose Gold -paletti – Oletko sinä päässyt testaamaan tätä?

 


×××
Joko olet liittynyt viralliseksi lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Testissä Vita Liberata -itseruskettavat: Miten ylläpitää rusketus syksylläkin?
× Testissa BB-voiteet: Lumenen Valo ja theBalmin Balm Shelter
× Heleä kesämeikki askel askeleelta + uusien meikkien testailua
 

Lue myös

Shoppailuasu Venetsiassa: Rentoa, käytännöllistä ja söpöä
Epäonnistuneet asukuvat: Aina ei voi onnistua, eikä edes joka toinen kerta

Kommentoi