Hemmotteleva äitienpäivälahja: Vinkit + arvonta!

id-coolstuff

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’04_2019_Coolstuff_ElliLeppiniemi’);

Kaupallinen yhteistyö: Coolstuff


Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva vappu ♡ Itselläni vappu kului töissä, mutta ehdinpä minäkin aattona hetkeksi keskustaan kavereiden kanssa. Vapun hulinoiden ja pitkän tapahtumaputken jälkeen kaipaan rauhoittumista, rentoutumista ja vähän omaa aikaa. Äitienpäivä lähestyy myös kovaa vauhtia, ja siihen liittyen pääsinkin testaamaan suosikkilahjavinkkejäni kaupallisessa yhteistyössä Coolstuffin kanssa. Lopusta löytyy myös arvonta, johon kannattaa ehdottomasti osallistua!

Coolstuff on itselleni jo entuudestaan tuttu verkkokauppa, ja ehkä moni teistäkin on tutustunut siihen. Kyseessä on tavarataivas, jonka tarkoituksena on tarjota hauskoja sekä käytännöllisiä tuotteita erilaisiin tilanteisiin. Valikoimassa on lukuisia tuotteita, joiden joukosta löytyy kekseliäät ja hauskat lahjat kaikille, mutta erityisesti äideille näin äitienpäivän lähestyessä. Coolstuffin sivuilla onkin kätevästi luotu kategoriat eri lahjan saajille, joten oikean lahjan löytäminen on helppoa. Täältä löydät esimerkiksi lahjavinkin naisille.

Mä itse lähdin pohtimaan äitienpäivää hemmottelun kautta. Rentoutuminen arjessa on ollut nyt pitkien tapahtumaputkien jälkeen mielessä, ja siksi valitsin seuraavat tuotteet testiin. Myös moni äiti arvostaa varmasti pientä hemmottelua, joten äitienpäivälahja voisi esimerkiksi koostua tällaisista arjen luksustuotteista.

Cozy Sähköhuopa Deluxe

Ensimmäisenä valitsin sähköhuovan! Tällaisesta olen haaveillut viime kesästä saakka, kun laitettiin meidän parveke kuntoon. Meillä on parvekkeella myös pieni lämmitin, mutta lämmittävä sähköhuopa on loistava lisä, varsinkin näin keväällä, alkukesällä sekä syksymmällä. Huopa on hyvin helppokäyttöinen; johto vain kiinni seinään ja säätimestä voi määritellä lämmön sopivaksi. Huovassa on myös pikalämmitysvaihtoehto sekä matalalämpöasetus, jos huovan haluaa pitää päällä vaikka läpi yön.

Sähköhuopa sopii lahjaksi oikeastaan äidille kuin äidille! Omien kokemuksieni jälkeen voin suositella tätä erityisesti äideille, jotka viihtyvät terassilla tai parvekkeella viileinä iltoina.Zenkuru Kokoon Taittuva Jalkakylpy

Toinen lahjavinkkini on kokoon taittuva jalkakylpy. Kukapa ei nauttisi jalkakylvystä kotona, esimerkiksi pitkän päivän jälkeen. Todellista lisäluksusta tavalliseen jalkakylpyyn saa helposti tällä Zenkurun jalkakylvyllä, sillä tässä saa infrapunalämmityksen sekä hierovat poreet päälle! Hierova jalkakylpy sähköhuovan alla tuli mulle todellakin tarpeeseen rentouttavana palkkiona tapahtumien jälkeen, ja tätä arvostavat varmasti kiireiset äidit, joiden on vaikea ehtiä rentoutumaan. Tämä äitienpäivälahja on erityisen loistava siksi, että tämä taittuu helposti kokoon, eikä siten vie turhaa tilaa esimerkiksi kylppärissä. Tälle valtava suositus!

Coolstuffin valikoimasta löytyy myös spa-geeliä tätä jalkakylpyä varten, mutta tähän sopii kaikki muutkin jalkakylpysuolat ja kylpypommit.
Vooni TV:n Taustavalo

Viimeisenä valitsin superkätevän TV:n taustavalon. Taustavalo helpottaa TV:n katselua todella paljon, jos on muuten vähänkin pimeää. Valo tekee ruudusta hellävaraisemman katsella ja kyllä mä pidän sitä myös sisustuselementtinä. Tämä sopii hyvin pienemmän budjetin äitienpäivälahjaksi, sillä usein varsinkin kiireisillä äideillä sitä omaa aikaa on juurikin iltaisin. Tämä auttaa väsyneitä silmiä pitkän päivän jälkeen. Äitienpäivisin mä tykkään myös muistaa mummia, ja vanhemmille ihmisille TV:n taustavalo on loistava idea.
Äitienpäivälahja Coolstuffilta + voita lahjakortti!

Coolstuffilta löytyy tosiaan lukuisia lahjavinkkejä myös äitienpäivään, ja löydät ne kaikki täältä. Mun mielestä erityisen hyviä vinkkejä aiempien lisäksi olisivat esimerkiksi tämä Retro-kirjaintaulu, kuplavohvelirauta ja suklaapommit. Isommalla lahjabudjetilla suosittelen tätä Zenkurun hierontaistuinta. Coolstuffin valikoimasta löytyy tosiaan äitienpäivälahja oli budjettisi mikä tahansa.


Haluamme myös tarjota yhdelle teistä mahdollisuuden voittaa 30€ lahjakortin Coolstuffille! Tutustu Coolstuffin valikoimaan ja kerro kommenteissa mitä tilaisit äidille tai itsellesi lahjaksi? Linkitä tuote kommenttiboksiin ja olet mukana arvonnassa! Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (sähköpostiosoitettasi ei julkaista) ja sitä käytetään ainoastaan yhteydenottoon mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Tarkemmat kilpailusäännöt näet täältä. Osallistua voit 9.5. asti. Onnea arvontaan! ♡
×××

Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!


Lue myös

Syntymäpäivälahjoja minulta minulle
Ihana Naantalin vanhakaupunki ja beige vekkihame

Kommentoi