Hello stranger – Lopetinko bloggaamisen? + Muutto!

id muutto

Kuvat © Aleksi Uimonen

Apua, moi vaan pitkästä aikaa. Tuntuipa hassulta kirjautua WordPressiin ensimmäistä kertaa näin parin viikon jälkeen. Vielä kummallisempaa oli avata täältä uusi tyhjä postaus ja alkaa kirjoittamaan. Huh, en edes oikein tiedä miten tässä näin kävi, sillä sen kummempaa taukoa en koskaan suunnitellut. Joulun aikaan ajattelin ottaa rennommin eikä postauksia syntynyt, mutta sitten se sama meininki jatkui tämän vuoden puolellekin vähän tahattomasti.


No, onpa tässä ollutkin paljon kaikkea ja blogi sekä some muutenkin ovat olleet ehkä ne luonnollisimmat ensimmäisenä pelistä pudotettavat jutut. Ja ihan rehellisesti mulla on pitkästä aikaa ollut vallitsevana se fiilis, etten halua roikkua koneella tai puhelimen parissa, vaan keskittyä ihan täysillä elämään ruutujen ulkopuolella. Kameraakaan en ole kaivanut esiin kertaakaan ja puhelimen kamerallakin on tullut napattua ennätyksellisen vähän kuvia. Enkä yhtäkään hetkeä vaihtaisi tai muuttaisi somepainotteisemmaksi tai kameran ruudun läpi katsotuksi. Ehkä se aito onnellisuus pitkästä aikaa on aiheuttanut tämän.

Vaikka eipä sillä, kyllä mä onnellisenakin rakastan kirjoittaa blogia ja olla aktiivinen somessa ja siksi palailinkin tänään näiden pariin. En vain aiemmin ehkä ehtinyt oman kuplani vuoksi. Otsikko on vähän raflaava, eikä tosiaan ole missään vaiheessa ollut tarkoitus lopettaa bloggaamista, vaikka ehkä yhtäkkinen parin viikon hiljaisuus on saattanutkin viitata siihen. Pahoittelut siitä, ja haluan vain sanoa että mulla on kaikki todella hyvin eikä hiljaisuus ole ollut siitä kiinni.

Mitä on tapahtunut + muutto!

Mutta mitäpä olen puuhaillut näiden viikkojen aikana ja mitä mun elämään muuten kuuluu? Tämä alkanut vuosi lähti mun kohdalla käyntiin jotenkin vähän tahmeasti, mutta pikkuhiljaa olen päässyt taas rytmiin kiinni. Olen ehtinyt käydä minigolffaamassa, leffassa, viettänyt peli-iltaa, paljuillut ja vieraillut läheisten päivässä kasarmilla. Käväisin myös Turussa koulussa ja sain uuden opinnäytetyön aiheen! Samalla reissulla tosin auto päätti hajota, ja nyt olenkin hetken autottomana 😀 Jotenkin koko luovuus on myös vähän takkuillut, ja olen säätänyt esimerkiksi meidän yrityksen nettisivuja about miljoona kertaa ja aina pyyhkinyt kaiken pois. Olen pyöritellyt erilaisia visuaalisia vaihtoehtoja meille muihinkin tarpeisiin ja aina alusta aloittaminen on tuntunut melko turhauttavalta. No, itsehän sitä aina kriittisin on itselleen, mutta silti.


Tällä viikolla mulla pyörähtää elämässä yksi isoimmista muutoksista pariin vuoteen. Mä en olekaan täällä blogin puolella vielä kertaakaan maininnut, mutta mulla on edessä muutto! Olen niin innoissani, mutta samalla tietenkin jännittää muuttaa ensimmäistä kertaa yksin. Muutossa on myös niin paljon tehtävää, että vähän stressaa tämän ja seuraavan viikon kulku. Ehdinkö tehdä kaiken mitä pitäisi, sopeudunko uuteen kotiin ja miten koirat ottavat muuton? Kaappeja pitäisi myös tyhjentää ja karsia tätä tavaramäärää, mutta en tiedä mistä aloittaa. Muutto tulee muuten varmasti näkymään tulevissa blogipostauksissa vahvasti, joten toivottavasti teitä kiinnostaa sisustus- ja kotijutut 🙂

No mutta, täällä ollaan tosiaan taas. Toivon että teilläkin on lähtenyt vuosi 2020 ja uusi vuosikymmen kivasti käyntiin! Palataan taas mahdollisimman pian ♡


Voit jättää kommentteihin postaustoiveita muuttoon liittyen!
×××

Instagramin puolella käynnistyi taas arvonta, joten käyhän osallistumassa siihen täällä!


Lue myös

Vuosikymmen kuvina - Vanhoja kuvia tältä vuosikymmeneltä
Harmaata päästä varpaisiin

Kommentoi