Heleä kesämeikki askel askeleelta + uusien meikkien testailua

Mä olen kyllä puhunut meikeistä useassa postauksessa ja tehnyt aika paljon esimerkiksi vertailupostauksia eri meikeistä. En kuitenkaan ole koskaan tehnyt varsinaista arkimeikkipostausta tai muuta niin-kutsuttua meikkitutoriaalia. Tämä johtuu siitä, etten koe olevani kummoinenkaan meikkaaja. Nyt kuitenkin inspiroiduin testiin saaduista tuotteista niin, että halusin kuvata tämän meikin vaiheittain.

Mä käytän usein kesäisinkin mun tavallista arkimeikkiä, mutta nämä tuotteet potkivat mut testaamaan heleämpää ja läpikuultavampaa meikkiä. Ja tässä teille tämän kokeilun tulos, johon olen itsekin yllättäen tosi tyytyväinen.

 

Eli, mennään heti asiaan. Pohjalle levitin Barry M.:n vihreää primeria. Tuo on ihan mahtavaa tavaraa (ja niin halpaa!), ja ärsyttää kun sitä ei saa Suomesta. Täytyykin siis hamstrata tuota Englannista mukaan! 😀

Primerin päälle levitän myös vielä vihreää peitevoidetta, koska en halua mun ihon punaisuuden paistavan niin pahasti läpi. Tässä tosiaan käytin L.A. Girlin PRO.conceal -peitevoidetta, josta kerroinkin jo täällä.

 

Seuraavaksi arkimeikissä olisi meikkivoiteen vuoro. Ideana oli kuitenkin tehdä hehkuvampi ja läpikuultavampi meikki, joten valitsin tähän theBalmin Balm Shelter -voiteen (*saatu). Tämä on oikeasti sävytetty kosteusvoide, mutta se toimii mun mielestä tosi hyvin BB-voiteena tai ohuena meikkivoiteena. Tähän mä rakastuin tosi kovasti, ja se onkin ollut käytössä päivittäin ekan testauksen jälkeen.

Sitten lisäsin peitevoidetta peittoa tarvitseville alueille ja tasoitin sen Beauty Blenderillä, joka oli käytössä pitkästä aikaa. Se tekee mun mielestä meikkipohjasta tosi kuulaan, ja siksi valitsin tämän tavanomaisen siveltimen sijaan.

 

Siveltimellä levitän peitevoidetta kuitenkin silmien alusiin sekä luomille, koska se tuntuu onnistuvan sillä paremmin. Peitevoiteena mulla oli tässä theBalmin Time Balm -peitevoide (*saatu), joka yllätti minut myös positiivisesti. Ei se nyt vedä vertoja Joe Blascon peitevoiteelle, mutta toimii kuitenkin tosi hyvin ja sävykin on just sopiva.

Kun pohja on muutoin valmis, kiinnitän sen valkoisella (läpinäkyvällä) puuterilla. Puuterina mulla on käytössä vanha luottotuote, Nyxin valkoinen kivipuuteri. Lisäsin sitä iiisolla Real Techniquesin kabukisiveltimellä (*saatu), jonka ansiosta puuterikerros on tosi kevyt ja luonnollinen. Tuo uusi Brush Crush sarja on niin täydellinen myös ulkonäöltään!

 

Mä en käytä poskipunaa kovinkaan usein ja testasinkin sitä kunnolla ensimmäistä kertaa vasta viime kesänä. Heleään meikkiin punaiset posket kuitenkin kuuluvat mun mielestä! Huomaatteko muuten tämän hienon ristiriidan: ihon punaisuus mun täytyy peittää, mutta sitten lisään sitä toiseen kohtaan kasvoilla… Contourit voi mun mielestä jättää kokonaan pois tällaisessa meikissä niin kuin mäkin tein, ja sen voi tavallaan korvata luonnollisella punalla.

Sitten vielä kevyt kerros ripsiväriä ja vahvistin vähän kulmia. Kulmat halusin jättää tosi luonnollisen näköisiksi, sillä liian vahvat kulmat eivät ehkä ihan istu just tähän meikkiin.

 

Sen jälkeen suihkin kasvoille meikinkiinnityssuihketta, joka on älyttömän tarpeellinen näin kesähelteillä! Sen kuivahdettua lisäsin vielä highlighteria kasvojen korkeimmille kohdille.

Ja valmis! 🙂 Laitoin vielä hiukan jälkeenpäin huulipunaa, jonka näet postauksen ensimmäisestä kuvasta.

 

MEIKISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET:

Barry M.: Flawless Colour Correcting primer
L.A. Girl: PRO.conceal -peitevoide
theBalm: Balm Shelter -sävytetty kosteusvoide
theBalm: Time Balm -peitevoide
MUA: Luxe Power Brow -kulmakynä
Joe Blasco: Ultra Pro -ripsiväri
Joe Blasco: Dry Blush -poskipuna
theBalm: Bonnie-Lou Manizer -highlighter
NYX: HD Finishing Powder -kivipuuteri
Revolution: Pro Fix -meikinkiinnityssuihke

Joe Blascon tuotteet on saatu pr-lahjana pr-toimistolta, ja theBalmin tuotteet on saatu pr-lahjana Oletkaunis.fi -verkkokaupalta

 

Onko heleä kesämeikki sun juttu? Tykkäsitkö tällaisesta meikkitutoriaalista?

 


×××
Jos tykkäsit, liity ihmeessä lukijaksi Blogit.fi -sivun tai Bloglovinin kautta niin näet vastaavia jatkossakin!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Vertailussa meikkivoiteet: Lancome vs Estee Lauder
× Vihreät peitevoiteet vertailussa: Peitevoiteet punaiselle iholle
× Olin bodypainting-mallina
 

Lue myös

My Day: Tiistai mun mukana
Tupladenim kesä-asussa

Kommentoi