Harmaata päästä varpaisiin

id harmaata päästä varpaisiin

Moi taas seuraavan pikku breikin jälkeen! Muutto verottikin voimia ja aikaa enemmän kuin ajattelin, mutta tässä sitä nyt ollaan. Koti alkaa vihdoin näyttää joten kuten valmiilta, tai no, niin valmiilta kuin tässä vaiheessa voi olla. Kaikki muutto laatikot on saatu palautettua ja tavarat ovat löytäneet paikkansa. Matot uupuu vielä ja taulut seiniltä, mutta siinäpä kai ne isoimmat. Muutto- ja kotijuttujen pariin voidaankin sitten palata tulevissa postauksissa!


Tänään ajattelin nimittäin ottaa kevyemmin ja kirjoitella piiiitkästä aikaa asujuttuja. Mä en edes muista koska täällä olisi viimeksi näkynyt asupostausta, tai koska olisin viimeksi ollut kuvaamassa asua näitä tämän postauksen kuvia lukuunottamatta. Nämä jäivät tammikuun ainoiksi asukuviksi, joten helmikuulle ei voi kuin parantaa siitä, eikö 😀

Nämä kuvat napattiin pari viikkoa sitten kun kävin kahvittelemassa Aneten kanssa. Olipa ihana nähdä pitkästä aikaa, vaihtaa kuulumisia ja kierrellä vähän Tampereella ♡ Kyseinen päivä oli todella tuulinen, kuten ehkä mun hiuksista huomaatte joissakin kuvissa. Tuulen vuoksi päätettiin kuvata ihanassa Kehräsaaressa, jossa viimaa pääsi edes hiukan piiloon. Kehräsaari on muuten yksi mun ehdottomia lempipaikkoja Tampereella, siellä on aina niin kotoisa ja tunnelmallinen fiilis.

Harmaata päästä varpaisiin

Asu itsessään oli todella tavallinen, ehkä mun makuun jopa hieman tylsä. Kaikki rakentui oikeastaan tuon ihanan villahameen ympärille, kun tajusin ettei se ole päässyt käyttöön pitkään aikaan. Hame on merkiltään COS, mutta itse löysin sen vähän yli vuosi sitten Rekiltä. Aivan mahtava löytö, sillä paksulle ja lämpimälle villahameelle on ehdottomasti tarvetta Suomessa. Nuo isot taskut ovat tietysti suuri plussa!

Hameen kaveriksi valikoitui tavallinen harmaa poolo, kun jotenkin tykkäsin näiden tismalleen samasta sävystä. Mulla olikin päällä sitten harmaata päästä varpaisiin, ja tunsin oloni ehkä vähän harmaahiireksi, heh. Maihareilla hain mukaan hiukan rouheutta ja maata hipova villakangastakki oli ainoa vaihtoehto sukkahousujen kanssa tuolla kelillä. Laukuksi valitsin vaaleanpunaisen väripilkun, etten olisi ihan niin yksivärinen ja sehän mätsäsi itseasiassa tosi kivasti harmaan asun kanssa.
takki TED BAKER
poolo YAS
hame COS (2nd hand)
kengät DR MARTENS
laukku LOUIS VUITTON
kaulahuivi MARJA KURKI
Sellaisella asulla aloitetaan tämän vuoden asukuvat! Toivottavasti ei ollut liian tylsä heti alkuun haha 🙂 Mitä mieltä olet tästä asusta?

×××

Aktiivisempaa päivittelyä voit seurata helpoiten Instagramin kautta ♡


Lue myös

Hello stranger - Lopetinko bloggaamisen? + Muutto!
5 asuideaa ystävänpäiväksi - Uusi IGTV-video!

Kommentoi