Harmaata ja farkkua
farkkutakki Cubus × mekko Samsoe&Samsoe × lippis Bikbok × reppu Michael Kors × kaulakoru Accessorize × kengät Skopunkten
Hyvää lauantai-iltaa! Tässä mun asua viikon takaa, kun tehtiin yksi maailman nopeimmista pikareissuista Turkuun. Oltiin sovittu serkkujen kanssa, että käydään yhdessä katsomassa uusin Pirates of the Caribbean (huomatkaa teemaan sopiva kaapin perältä tätä varten kaivettu kaulakoru haha) ja viime viikonloppuna saatiin aikataulut sopimaan. Käytiin syömässä yhdessä Cantina Aztecassa ja sen jälkeen kulutettiin pari tuntia leffassa. Tän tyyppiset illat on kyllä yksiä mun lemppareista!
Mä en yleensä viihdy tiukoissa mekoissa, mutta tässä asussa toi ei haitannut yhtään. Suurena apuna oli tuo farkkutakki, joka vähän peittää kuitenkin. Tykkäsin muutenkin tästä asusta ihan superpaljon, koska koin sen niin mun tyyliseksi. Tässä on mun mielestä just kivasti sekaisin tyttömäisyyttä ja streettiä. Mä pidin myös ekaa kertaa mun minireppua noin ihan reppuna, ja sekin toimi tosi hyvin näin!
Iskeekö tää yhdistelmä muihin?
Mun lemppareita
London snapshots 3; Imperial War Museum, Tower Bridge, Piccadilly Circus

Kommentoi