Halloween look The Joker – Put on a happy face

id halloween look

Kuvat © Aleksi Uimonen


Moikka! Halloweenista on vierähtänyt jo yli viikko, mutta viikonloppuna toteutin mun halloween asun vielä uudelleen. Tämä siksi, että pääsin ikuistamaan asun ihan mielettömän Aleksin kanssa, joten ei tarvinnut kauaa miettiä jaksaisiko tehdä lookin uudelleen. Kadulla saatiin aika paljon katseita kun halloween ei käynyt enää tekosyynä, mutta nekään eivät haitanneet. Ja katsokaa nyt näitä kuvia, aivan mahtavia!!
Tosiaan, mun halloween look tänä vuonna oli Jokeri. Uusi The Joker elokuva vaan meni niin ihon alle kuten täällä kerroin, ettei toista vaihtoehtoa edes ollut. Jokeri olikin tosi suosittu hahmo tänä vuonna, samoin kuin Pennywise, mikä on ymmärrettävää tänä syksynä ilmestyneiden elokuvien vuoksi. Meidän halloweenjuhlissa mä kuitenkin olin ainoa Jokeri, joten se riitti mulle, vaikka muutoin some pursuili kaksoisolentoja haha 😀
Me ollaan kuvattu Aleksin kanssa aika paljonkin yhdessä, mutta nämä kuvaukset poikkesi aiemmista vahvasti. Oli todella hauskaa hakea ihan erilaista roolia kuviin ja koittaa kanavoida kameran edessä toista hahmoa. Negatiivisten tunteiden esille tuominen on myös totta kai paljon vaikeampaa kuin hymyily, ainakin mulle, joten tässä oli kivasti haastetta. Haettiinkin näissä kuvissa erilaisia tunteita, surua, vihaa, ahdistusta, mahdollisimman sekopäistä ilmettä ja myös pientä suuruudenhulluutta. Inspiroiduttiin elokuvan kohtauksista ja promokuvista, ja tehtiin niistä meidän omat versiot.
Asusta mä olin kokonaisuudessaan aika ylpeä ja tosi tyytyväinen itseeni. Koko asu on koottu kirppislöydöistä kauluspaitaa ja kenkiä lukuunottamatta, jotka omistin jo valmiiksi. Hameen bongasin Zadaasta ja punaisen jakun löysin perinteiseltä kirppiskierrokselta. Keltainen liivi oli haastavin, koska sellaista ei vain löytynyt mistään. Silmiin kuitenkin osui vähänkäytetty.fi:ssä keltainen bleiseri, joka sitten tuunattiin liiviksi äidin kanssa. Meikin halusin toteuttaa sotkuisen sijaan glam joker -tyylillä ja sen toteutus löytyykin videolla täältä. Hiusten suhteen piti olla aika luova, sillä en halunnut värjätä hiuksia vihreiksi tätä varten. Päädyinkin sitten hukuttamaan pääni vihreään ekoglittergeeliin, mikä toimi itseasiassa odotettua paremmin!Mitäs mieltä siellä ollaan? Miten mun halloween look onnistui sun mielestä ja mitä tykkäät näistä kuvista?Halloween look The Joker – miten onnistuin?
×××

Halloween lookin IGTV-videolla näet tästä!


Lue myös

Kuukausi ilman töitä - Mitä se on tehnyt hyvinvoinnille?
Rento syysasu Tampereen Tallipihan ruskamaisemissa

Kommentoi