Lifestyle

Halloween-asu: Cruella De Vil
Mitä mahtavinta halloweenia jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle! 🙂 Tänään lokakuun viimeisenä taitaa olla se ihan virallinen halloween-päivä. Mulla ei itseasiassa ollut tänä viikonloppuna lainkaan halloween-juhlia, vaan vietettiin niitä jo viikko sitten ja myös tulevana pyhäinpäivän viikonloppuna tiedossa olisi toiset juhlat. Näin ollen siis halloween-asu piti kehitellä, ja mulla olikin jo aika pitkään ajatus, että Cruella de Vil on se mun asu.

Idea oikeastaan lähti mun ystävältä ja vahvistui vain, kun vihdoin katsoin tuon uuden Cruella-elokuvan. Tykkäsin siitä kovasti ja muutenkin mun makuun ovat nämä Disney-elokuvien uudelleenversioinnit, joissa tuodaan enemmän esille sitä ”pahiksen” näkökulmaa. Lisäksi, rakastan halloween-asuja, jotka ovat jollain tapaa ajankohtaisia, esimerkiksi juuri julkaistujen elokuvien tai muiden puheenaiheiden kautta. Cruella sopi siis tähän ihan täydellisesti, ja se onkin tainnut olla ajankohtaisuutensa vuoksi tosi yleinen ja suosittu asu tänä vuonna.
Cruella de Vil -asu oli mulle myös siinä mielessä tosi helppo ja looginen valinta, kun mun ei juurikaan täytynyt tehdä hankintoja sen vuoksi. Mulle on muutenkin tärkeää, että halloweenina asut kootaan omasta vaatekaapista tai second handina, ja tässä asussa se toteutui ihan loistavasti. Hame, pilkkusukkikset ja kengät multa löytyi omasta takaa, takin sain ystävältä lainaksi ja ainoiksi hankinnoiksi jäi peruukki ja hanskat, joita niitäkin voi varmasti hyödyntää jatkossa muissakin naamiaisasuissa.

Mä itse olin tähän asuun ihan supertyytyväinen! Mekko oli just täydellinen uuden Cruella-elokuvan hahmoon, pilkut sukkiksissa oli hauska lisä ja valkoinen pörrötakki muistutti puolestaan siitä ihan alkuperäisestä animoidusta Cruellasta. Näissä kuvissa ei näy, mutta mun nilkkureiden pohjatkin olivat punaiset, mikä ihana pieni yksityiskohta. Tää taitaa olla nyt mun kaikkien aikojen toinen suosikkiasu, joten ehdottomasti säästän tuon peruukin ja hanskat, jos joskus haluan tehdä comebackin Cruellana ;D Hahmo kun on sinäänsä tosi klassinen ja ikoninen. Multa muuten löytyy samasta syystä edelleen kaikki osat parin vuoden takaiseen Jokeri-asuun, joka edelleen pitää sitä isoimman suosikin paikkaa. Ootan vaan, että voisin vielä kiskaista sen asun uudelleen päälle joskus ♡Mikä sun halloween-asu oli tänä vuonna? Mitä mieltä ootte Cruella de Vil -asusta?

Särkänniemen Karmiva Karnevaali
Ruskaretki Lapissa

Leave a Reply