Habitare 2018 – Sisustusinspiraatiota suurimmilta sisustusmessuiltaEilen oli pitkästä aikaa messupäivä, kun me matkattiin Inkan ja Viivin kanssa Habitare 2018 -messuille. Ihana Fanni K kutsui meidät paikalle, ja olikin ihan mahtavaa nähdä Fannin uusi mallisto samalla kertaa.

 

Mä en ole itse koskaan ollut Habitare-messuilla, enkä oikein tiennyt mitä odottaa. Olin kuitenkin innostunut, koska sisustusjuttuja mä voisin ihailla useamminkin! Habitare on Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma, joten odotukset olivat korkealla. Osa näytteilleasettajista oli suunnattu selvästi talon rakentajille, ja se ei ole itselleni ajankohtainen aihe juuri nyt, mutta sisustusjutut kolahtivat kyllä hyvin.

 

Messuilta mun lemppareita kuitenkin olivat Fanni K, Marimekko, Asun ja Signals-näyttely. Fanni K:lta ihastuin erityisesti uuteen aterinmallistoon, tyynyihin sekä mattoihin. Heidän pisteeltään lähtikin mukaan ihana puinen tarjotin ja saatiin matkaan myös kauniit koristetyynyt sekä kynttilöitä syksyä varten ♡ Tosi iso kiitos vielä Fanni K:lle, oli ihana nähdä taas Fannin jengiä!

 

Marimekolla oli esillä ihan mielettömiä säkkituoleja tutuilla Marimekon kuoseilla! Hitsit ne olivat siistejä, ja aloin kyllä kuolaamaan sellaista. Mahtuisikohan meidän parvekkeelle vielä yksi säkkituoli hahah… Asun taas pisti parastaan erilaisilla valosisustusratkaisuilla. Olisi niin mahtavaa saada joskus omaankin kotiin jokin näyttävä valaisin-elementti, joka olisi upea katseenkiinnittäjä.

 

Muita mielenkiintoisia näytteilleasettajia olivat Tori, joka oli paikalla kuulemma ensimmäistä kertaa, Sievitalo kauniine kuplatuoleineen sekä Hakola. Paikalla on samanaikaisesti myös Antiikki- ja Hifi-messut, ja Habitaresta löytyy myös Habi Kids. Messut olivat järjestetty hyvin, ainakin mun silmin. Näytteilleasettajia tuntui olevan tarpeeksi ja monipuolisesti, sekä pisteet olivat näyttäviä ja tarpeeksi isoja. Messuilta saisi varmasti enemmän irti, jos oltaisiin rakentamassa taloa tai remontoimassa, mutta lähti sieltä nytkin valtava kasa inspiraatiota mukaan.

 

Habitare 2018 -messut ovat siis käynnissä sunnuntaihin asti, eli messuilla voi vierailla 12.-16.9.2018 välisenä aikana. Messuilla olevat näytteilleasettajat löydät täältä ja ohjelman tästä.

 

Aiotko sä käydä tänä vuonna Habitare 2018 -messuilla?

 

×××
Muista tykätä blogista myös Facebookissa!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Lue myös

Gondoliajelu Venetsiassa: Romanttisestakin kohteesta löytyy karu puoli
Pastellilokaatio Buranon saarella ja röyhelöinen helleasu

Kommentoi