Ultimate gift guide for her

Kivaa lauantaita ♡ Lahjavinkkiteema on näkynyt aika vahvana mun blogissa tässä joulukuussa, ja tänään onkin seuraavan vinkkipostauksen aika! Tässä ihania ideoita, jotka toimivat tyttöystävälle, siskolle, kaverille tai äidille. Näistäkin on testattu toimiviksi; ne ovat joko sellaisia, joita olen toivonut, saanut joskus lahjaksi tai antanut itse jollekulle vastaavan lahjaksi.

 

Heti alkuun yksi perinteisimmistä, eli hajuvesi. Tämän joulun hittejä ovat varmasti Juicy Couturen kuvassakin näkyvä Viva La Juicy ja sen lisäksi varmasti uusin Oui-tuoksu.

Laukku on myös loistava idea! Toki niiden kohdalla on ehkä hyvä tietää tarkka toivomus.

 

Korvakorut ovat toinen hyvin perinteinen idea! Mä suosittelen tällä hetkellä Aarikan koruja sekä Ted Bakerin näyttäviä korviksia.

 

Sivellinsetti on mun mielestä loistava lahjaidea, ja olen kerran saanut sellaisen itsekin. Siveltimiä löytyy joka hintaluokasta ja ne ovat varmasti tarpeellisia lähes aina.

 

Avainkotelosta vinkkasin miesten lahjavinkkipostauksessakin, ja se toimii hyvin myös tässä. Ostin itselleni tuollaisen tässä syksyllä ja tuo oli ehkä paras ostos pitkiin aikoihin. Suosittelen!

 

Mitä meikkeihin tulee, mä itse suosittelen eniten erilaisia paletteja. Luomiväripaletit saavat aina hymyn huulille ja sellainen on jopa kohtuu helppo ostaa, kun et tarvitse tarkkaa ihonsävyä tms.

 

Mä väitän, että yksi tämän joulun hittilahjoista on magneettiripset! Nämä mun ovat Miraquelta ja tällaisetkin on tosi helppo ostaa puolisolle tai tyttöystävälle.

 

Muita pieniä ja hyödyllisiä juttuja ovat esimerkiksi kalenteri tai kalenterin kannet sekä kolikkopussi. Nämä mun ovat Louis Vuittonilta, mutta halvempiakin versioita löytyy aivan varmasti. Kolikko-/korttilompakko on nykyisin itselläni useammin käytössä kuin varsinainen lompakko. Myös kalenteri/muistikirja on superkätevä kiireisessä arjessa. Voit näin auttaa esimerkiksi bujo-harrastuksen alkuun!

 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ihana aamutakki! Se voi olla tällainen ohut tai sitten esimerkiksi paksu kylpytakki. Pientä luksusta arkeen, ja näin teet aamuista hänelle sata kertaa mukavampia!

 

Gift guide for her – Minkä lahjaidean lisäisit tähän?

 


×××
Seuraathan mua jo Instagramissa? ♡

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Kuusi parasta lahjaideaa miehelle
× BT: Pinterestin parhaat DIY-joululahjaideat – Kokeile näitä!
× Joulusisustus kotona: Miten joulu näkyy meillä tänä vuonna?
 

Lue myös

Joulusisustus kotona: Kuinka joulu näkyy meillä tänä vuonna?
Adventtikalenteri 2018: Voita lahjakortti Cocopandalle!

Kommentoi