Fuze Tea: Joko olet törmännyt uuteen jääteehen?

Pari viikkoa sitten vietin kaksi kivaa päivää Helsingissä, joista jälkimmäinen kului Fanni K -sisustusbrändin lanseeraustilaisuudessa ja siitä kirjoittelin täällä. Ensimmäisestä päivästä en vielä olekaan puhunut, mutta nyt on sen vuoro! Päästiin siis tuolloin Saran kanssa osallistumaan Coca-Cola Finlandin järjestämään rentoutushetkeen ja myös tutustumaan uuteen jääteehen, jonka he tuovat nyt Suomenkin markkinoille.

 

Otsikostakin voi päätellä, että kyseessä on Fuze Tea. Tätä on ollut myynnissä jo ympäri maailman, mutta vihdoin sitä saadaan Suomestakin! Suomen markkinoille se lähti hiljalleen leviämään viime viikolla, joten ehkä jotkut teistä ovatkin jo bongailleet näitä kaupoista (itse olen!). Näin aluksi Suomeen tuotiin kolme erilaista makua, ja oli tosi kiva päästä maistelemaan niistä jokaista. Ensimmäinen on mangolla ja kamomillalla maustettu vihreä tee, toinen on mustaa teetä joka on maustettu sitruunalla, ja kolmas on myöskin musta tee, jonka makuna on persikka ja hibiskus. Itse yllätyksekseni tykkäsin eniten tuosta viimeisestä, vaikka muutkin olivat tosi hyviä.

 

Tuo paikka oli ihan älyttömän nätisti koristeltu! Kaikki se vihreys virkisti tosi paljon ja mä nyt muutenkin tykkään jos ympärille on tehty kunnon viidakko haha. Mä olisin voinut viettää tuolla ikuisuuden kuvaamassa! Tarjolla oli sushia, joka mun mielestä sopi teemaan ihan loistavasti vaikken siitä itse pidäkään. Juomiin tutustumisen jälkeen päästiin tosi kivaan rentoutushetkeen mukaan, ja voin kertoa että tuli tarpeeseen. Pieniä rentoutushetkiä pitäisikin ehdottomasti tehdä useammin ja niitä kuulemma voi tehdä monia pitkin päivääkin.

 

Fuze Tea -jääteen kantava aihe onkin rentoutuminen ja slogan on ”Tee omaa aikaa”. Mun mielestä tämä on todella tärkeä viesti ja tosi hauskasti tee on onnistuttu upottamaan sloganiin! Tämä kevät tulee olemaan itselleni ihan superkiireistä aikaa, ja vaikka uskon selviäväni tästä kunnialla, kyllä mä silti välillä pohdin mihin kaikkeen tulikaan se oma lusikka työnnettyä. Mulla on siis päällekkäin harjoittelu ja työpaikka, joiden lisäksi blogi vaatii jatkuvasti enemmän aikaa. Havahduin myös siihen, että tänä keväänä mulla on myös oikeastaan joka viikonloppu jotain, joten rehelliset vapaapäivät tulevat nyt jäämään ihan minimiin.

 

Tämä Fuze Tea-tilaisuus tulikin siksi mulle just sopivaan aikaan. Havahduin siinä todellakin, ja tajusin että kevään vauhdin kasvaessa täytyy muistaa pitää myös itsestäni huolta. Yksi hyvä keino mini-irtiottoihin on juurikin tuollainen lyhyt rentoutumishetki ja sillä voi helposti katkaista hetkeksi kiireen ja stressin. Rentoutushetken voit toteuttaa myös just niin kuin itse haluat; toiselle se on hiljainen hetki omassa rauhassa ja toiselle vaikkapa rentouttavan musiikin kuuntelemista. Tärkeintä on, että kuuntelet kehoasi ja itseäsi ja annat itsesi rauhoittua hetkeksi.

 

 

Onko muilla tiedossa vauhdikas kevät? Mikä on sun lempikeino rentoutua?

 


×××
Mua voi seurata myös Instagramissa @ellileppiniemi!

 

Lue myös

Mun tatuoinnit: Mitä ne merkitsee?
Blogiyhteistyöt 3: Mitä on kevytyrittäjyys ja kuinka laskuttaa bloggaajana?

Kommentoi