Fishnet tights & mom jeanstekonahkatakki Noisy May × farkut H&M × body Forever21 × verkkosukkahousut Cybershop × kengät Nike iD
No nyt ne on mullakin hehe. Hain omani Cybershopista kympillä ja ekana niitä oli pakko kokeilla mom jeansien kanssa tietysti. Inspiraatiota tähän sain Inspiraatiota kevääseen -postaukseeni kokoamistani kuvista ja nyt mä rakastuin tähän yhdistelmään vielä kovempaa. Noi mom jeansit on tällä hetkellä ehdottomasti mun lempparifarkut mukavuutensa vuoksi vaikka näkyvätkin blogissa vasta nyt ekaa kertaa. Ja no, näyttäähän ne mun mielestä myös tosi kivalta, tosin aluksi epäröin että sopiiko ne mulle ollenkaan. Reiät farkkuihin tein itse, kun mistään ei tuntunut löytyvän just sellaisia täydellisiä tai sitten hinta lähenteli satasta.
En edes muista koska mulla olisi viimeksi ollut kirkkaanpunaista huulipunaa. Enkä ihan ymmärrä miksi en käytä sitä useammin? Muutenkin kaikki huulipunat ja huulilakat ovat jääneet viimeaikoina ihan paitsioon, mutta ehkä kesää kohti voisin alkaa käyttää niitä aktiivisemmin.

Mitä mieltä ootte verkkosukkiksista?

@Himos
I don't know about you but I'm feeling 22

Kommentoi