Fiiliksiä vanhojentansseista + asu

Perjantaina mulla oli ihana etuoikeus osallistua vanhojentanssien yleisöön, kun mun pikkuveli oli tanssimassa. Ja tosiaan, siellä iski jopa vähän ikäkriisi, kun tajusin että omista vanhoista on jo viisi vuotta! Mitä ihmettä oikeasti, tuntuu että sehän oli vasta pari vuotta sitten. Mihin tämä aika menee? Oli myös maailman oudointa katsoa veljeä niin aikuisen näköisenä, koska oon tottunut ajattelemaan häntä aina niin pikkupoikana heh.

Mä olin niin kateellinen tämän vuoden tanssien koristeluista! Tuo valkoinen seinä oli mahtava verrattuna meidän tanssien perussiniseen taustaan. Myös tuo ilmapallokaari oli aivan ihana ja ilmoitin samalla, että mä haluan meidän häihin samanlaisen. Ja nuo ruusuista tehdyt numerot, pakko saada sellaisetkin! Pukuloisto oli taas ihan huipussaan ja mä niin rakastan ihastella tuollaisia upeita prinsessamekkoja. Vanhojenmekkojen muodin muuttumisen huomaa kyllä myös vahvasti mutta just tämän hetkinen mekkomuoti on todellakin mun mieleen.

Annoin kameran laulaa pitkästä aikaa ihan kunnolla ja välillä uppouduinkin siihen pelkkään kuvaamiseen ihan täysin. Ja sainkin tosi onnistuneita kuvia napattua ja tuollaista kunnon kuvaamista pitäisi ehdottomasti tehdä useammin! En vaan viitsi niitä jakaa tänne, koska yritän pitää blogissani linjausta, ettei täällä muita näy jollen ole lupaa kysynyt, ymmärrätte varmaan 🙂 Toki nämä vanhojen kuvat eivät olisi ketään varmastikaan loukannut mitenkään, mutta pidetään nyt omasta käytännöstä kiinni.

Panostin myös pitkästä aikaa enemmän meikkiin ja juhlan kunniaksi yritin väsätä silmämeikkiä ruskean ja hieman myös vaaleanpunaisen sävyillä. Luomivärit eivät todellakaan ole se mun vahvuus, mutta ehkä mä joskus opin sen paremmin jos vain jaksaisin harjoitella. Haluaisinkin muuten kirjoitella enemmän meikeistä ja kosmetiikasta, kiinnostaisikohan sellainen teitä? Mitään meikkitutoriaaleja ei varmaankaan ole tulossa kun omat taidot eivät ole siihen riittävät, mutta jotain ideoita tuosta aihepiiristä olisi kiva kehittää.

Asuna mulla oli tosiaan tuo kiva Cubuksen jumpsuit. Haalari on aina niin helppo valinta ja mun silmään se näyttää lähes aina tyylikkäältä! Mustaan haalariin yhdistin väripilkuksi tuon ihanan vaaleanpunaisen Ted Bakerin laukun ja lisäsin ruusukultaisia koruja niin käsiin, kaulaan kuin korviinkin. Nuo korvikset on ihan mun lempparit juhlakäyttöön koska ne ovat tarpeeksi näyttävät ja upeat, ja ajatelkaa että ne lähti Englannista Primarkista mukaan vaan parilla punnalla! Vähän on ehkä ikävä Primarkia heh.

jumpsuit Cubus × kengät Forever21 × kello Daniel Wellington *saatu × laukku Ted Baker

 

Noista vanhojentansseista tuli tosi haikea fiilis. Yläaste- ja lukioikäisenä tuli käytyä katsomassa muistaakseni jopa seitsemät vanhat putkeen, välissä tosin tanssien myös itse. Sitten viime vuosi oli välivuosi näiden suhteen ja seuraavat onkin varmaan tiedossa vasta omien lasten kohdalla. Vanhojentanssit on niin upea tapahtuma, että mielelläni kävisin katsomassa sellaisia joka vuosi! Varsinkin niistä omista lempparitansseista tuli kylmät väreet ja ihan älyttömän haikea olo.

Tanssitko sä vanhat tänä vuonna tai oletko joskus tanssinut? 🙂

×××
Seuraa mua myös Instagramissa @ellileppiniemi

Lue myös

Blogiyhteistyöt 2: Yhteistyön merkitseminen
Uusi stoorilainen tässä moi!

Kommentoi