Fiiliksiä ensimmäisistä päivistä Suomessa

Ihanaa lauantaita ja aatonaattoa kaikille! Mulla on nyt takana kolme kokonaista päivää Suomessa ja halusin tulla jakamaan teille vielä ihan spontaanisti muutamia kuvia ja fiiliksiä tältä ajalta. Mun pitäisi just nyt olla purkamassa laukkuja (jep, en ole purkanut laukkuja vieläkään) ja pakkaamassa niitä uudelleen, koska muutaman tunnin päästä koittaa lähtö Kankaanpäähän joulun viettoon. Lahjatkin pitäisi vielä paketoida, mutta tälle aamulle iski kova kirjoitusfiilis joten tässä sitä sitten ollaan 😀

Näihin mun muutamaan päivään on jo mahtunut kivasti kaikkea ohjelmaa. Oon käynyt kampaajalla ja rakastunut hiuksiini sen myötä vielä enemmän, vaihtanut kuulumisia kahvittelun merkeissä, käynyt pyörähtämässä Tampereen joulutorilla, ottanut aika paljon kuvia (mm. yhdentoista aikoihin illalla) ja käynyt leffassa. Oon päässyt käymään Hesessä ja halannut jo montaa tärkeää ihmistä. Mua on myös väsyttänyt tosi paljon, ja oonkin nukkunut tahattomia päikkäreitä parina iltapäivänä haha.

Olen myös ollut monesti Mishan pusuhyökkäysten kohteena ja nytkin se nukkuu tuossa mun vieressä kylki mun jalkaa vasten. Mua naurattaa lähes aina kun katson sitä, koska mulla vaan oli niin järkyttävän kova ikävä tuota pientä otusta. Oon myös nauttinut lumesta ja tänä aamuna iloitsin kun huomasin sitä tulevan vain lisää. Meillä taitaa oikeasti olla tänä vuonna valkoinen joulu ♡

Mua odotteli Suomessa Cocopandan pakettikin, jonka tilasin itsenäisyyspäivänä. Mulla oli sinne lahjakortti, jonka päätin käyttää kauan haaveiltuihin glitterjuttuihin. Nyxin glitterliimasta ja irtoglittereistä oon kuullut pelkkää hyvää ja Nyxin Element Metal -paletin glittersävyt sopivat irtoglitterien alle täydellisesti. Ajattelin tekeväni näillä meikin tuleviin juhliin, mutta en ole ehtinyt harjoitella irtoglitterin käyttöä ollenkaan joten voi olla ettei glittersilmät huomiselle toteudukaan 😀 Näiden lisäksi tilasin L.A. Girlin Pro Conceal -peitevoiteen vihreässä sävyssä.

Oon nauttinut olostani Tampereella tosi paljon. Tampere tuntuu ihan täysin siltä mun kaupungilta ja kodilta, vaikka se onkin ehtinyt muuttua paljon. On ollut jännä nähdä kuinka paljon rakennusurakatkin ovat valmistuneet mun poissaollessani. Kaikista oudointa on silti ollut se, että kuulen ympärilläni pelkkää suomen kieltä ja mulle nousikin iso hymy korville kun joku puhui englantia mun takana leffassa. 
Tätä on vähän hankala selittää ihan itsellenikin, mutta oon viihtynyt täällä tosi hyvin ja mulla on todella kotoisa olo, mutta silti oon vaan varmistunut enemmän siitä, ettei mun ulkomailla asuminen jää vain vaihto-opiskeluun. Suomi on ihana ja varsinkin Tampereella on erityinen paikka mun sydämessä, mutta en halua viettää täällä koko elämääni. Oon myös tosi onnellinen siitä, että voin palata vielä melkein kuukaudeksi Englantiin, koska muuten kulunut syksy olisi ollut ihan liian lyhyt aika.

Kokonaisuudessaan mulla on siis tosi onnellinen fiilis. Tässä on hyvä olla just nyt.
Mä hiljennyn täältä blogin puolelta pariksi päiväksi ihan vaan nauttimaan joulusta ja läheisten seurasta. Huomenna ilmestyy kuitenkin vielä viimeinen adventtiarvonta, jonka ajastan valmiiksi, mutta muuten palaillaan sitten tiistaina.
Ihanaa joulua kaikille ♡

×××
Voit seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi 🙂

Lue myös

Miten yhdistää: Paljettihame
4. adventtiarvonta: Meikkipaketti Englannista

Kommentoi