It’s beginning to look a lot like Christmas

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille ♡ Pitkästä aikaa halusin tulla vähän kirjoittelemaan kuulumisia, vaikka miniloman kunniaksi, eli toisin sanoen fiiliksiä atm.

Mulla tosiaan alkoi tänään miniloma! Neljä päivää vapaata, ja voi että se tuntuu luksukselta. Tänään kuitenkin mietin paljon kulunutta vuotta, ja sitä kuinka se on pyörinyt tosi paljon töiden ympärillä. Tämä on todellakin ollut varsinainen työvuosi ja oon uran kannalta päässyt pidemmälle kuin olisin koskaan uskonut. Töissä on menty tosi kovaa, mutta on se ollut todella palkitsevaa ja ihanaa.

 

Töiden ja uran suhteen ensi vuosi tulee toki olemaan vieläkin hurjempi. Sama työpaikka mulla pysyy ainakin puolet vuodesta, mutta muitakin jännittäviä juttuja on tulossa. En malta odottaan! Tulevaa pohtiessani mulle tulee tosi voimaantunut tunne, ja tuntuu että vihdoin oon saanut mun elämän kulkemaan siihen suuntaan kuin olen toivonut ja halunnut.

 

Mitä mä sitten aion tehdä mun minilomalla? Toivottavasti osaan ottaa rauhassa haha! Huomenna haluaisin kovasti mennä kuuntelemaan joululauluja kirkkoon, mutta katsotaan kuinka ehditään. Me ollaan varmaan osa aatosta ihan vaan kotona ja illaksi mennään sukuloimaan. Joulun pyhinä olisi myös tarkoitus matkata Paraisille moikkaamaan läheisiä. Winston on kotiutunut ihan superhyvin, ja siksi päätettiin että uskalletaan tehdä pieniä reissuja jo nyt.

 

Nämä kuvat muuten napattiin itsenäisyyspäivänä! Ihan hullua miten aika juoksee, koska tuntuu että sekin oli vasta toissapäivänä ja siitä onkin jo pari viikkoa. Tällaiset kuusenkoristelukuvat ovat olleet varsinkin tänä vuonna supersuosittuja, joten myös mä halusin laittaa lusikkani soppaan. Samalla saatiin kuvattua tuo ihana Victoria’s Secretin aamutakki, jonka ostin Lontoosta. Näistä kuvistakin tuli mun mielestä niin kivoja!

 

Seuraavaksi pitäisikin neuvotella poikaystävän kanssa, katsotaanko jääkiekkoa vai leffa 😀 Tarkoitus olisi myös paketoida lahjat vielä tänään. Olin muuten lahjojen kanssa supertehokas tänä vuonna (lue: liian myöhässä), sillä hankin kaikki lahjat eilen parissa tunnissa töiden jälkeen hahah.

 

Mitä teille kuuluu? Alkoiko teillä loma?

 


×××
Kannattaa pysyä kuulolla taas huomenna, kun laitetaan viimeinen adventtiarvonta käyntiin blogissa, Instagramissa ja Facebookissa!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Top 6 aineettomat lahjaideat + koodi pidempään BookBeat kokeilujaksoon!
× Tässä on Winston – Perheemme uusin jäsen on pomeranian pentu
× Joulusisustus kotona: Kuinka joulu näkyy meillä tänä vuonna?
 

Lue myös

Top 6 aineettomat lahjaideat + koodi pidempään BookBeat kokeilujaksoon!
Adventtikalenteri 2018: Voita vapaavalintainen Tiima Watches -kello!

Kommentoi