Farkkumekko – Tämän kevään hittivaate

id farkkumekkoSaanko esitellä, tämän kevään ehdoton hittivaate eli farkkumekko! Hankin omani pari viikkoa sitten ja se onkin eksynyt päälle luvattoman monta kertaa. Tämän kaltaista farkkumekkoa olen etsinyt jo jonkun aikaa ja hetken pohdin myös lyhythihaista versiota sekä sellaista, jossa on vyötärölle sidottava nauha. Kaikki erilaiset mallit farkkumekoista toki ovat mun mielestä aivan ihania, mutta loppujen lopuksi päädyin tähän kuvissa näkyvään malliin.

Ainakin mun kohdalla tämä farkkumekko on ihan valtava hitti. En käsitä, miten helppo jokin vaate voi olla! Tuonne alle kun vaan heittää minkä tahansa pitkähihaisen, oli siinä sitten poolokaulus tai ei, mekko näyttää aina ihanalta. Yksivärisen poolon kanssa olen käyttänyt useampaa kaulakorua, ja se on ollut tosi kiva yksityiskohta. Farkun värin kanssa myös sopii mun mielestä melkeinpä mikä tahansa väri, joten erilaisilla väriyhdistelmillä lookkia saa kivasti elävöitettyä. Erityisen söpöltä tuo mekko näyttää mun mielestä juurikin tuon kuvassa näkyvän raitapaidan kanssa. Lämpimillä keleillä mekon alle kelpaa hyvin vaikkapa vaan valkoinen tai musta t-paita, ja look on ihanan raikas ja kesäinen.
Farkkumekon kanssa jalkaankin sopii joko näiden kuvien tapaan maiharit tai sitten vaikkapa ylipolvensaappaat. Kesää kohti mennessä mekon kaveriksi päätyy varmasti erilaiset tennarit, ja näillä monilla vaihtoehdoilla mekosta saa joka kerta vähän eri näköisen. Olen muuten viime aikoina tykännyt tosi paljon pitää pitkävartisia sukkia pilkottamassa maihareiden alta, oli ne sitten valkoiset tai värilliset. Niin kiva ja simppeli yksityiskohta!
Kaiken kaikkiaan pidän tätä farkkumekkoa parhaana vaatehankintana pitkään aikaan. Mun tekisi mieli pukea se päälle joka päivä! Mulla on ollut tavoitteena hankkia vain sellaisia vaatteita, joista tiedän tulevan niitä mun lempivaatteita. Unelmien vaatekaappihan koostuu pelkistä lempivaatteista, ja kun ne ovat kaikki lemppareita, tulee niitä myös jokaista käytettyä usein. Lemppareissa tuntee olonsa tosi hyväksi ja niiden ympärille on helpompi keksiä uusia asuyhdistelmiä. Ja tämä farkkumekko todellakin kuuluu tähän lempivaate-kategoriaan ♡farkkumekko H&M
paita LEVI’S
kengät DR MARTENS
laukku LOUIS VUITTON
Farkkumekko – hot or not?
×××

Muistathan seurata mua myös Instagramissa!


Lue myös

Tasa-arvo - Ajatuksia Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä
Maailma vain tarvitsi hengähdystauon - Kaaoksen hopeareunus

Kommentoi