Estrid-sheiveri – Kokemuksia ekologisemmasta sheiveristä

id estrid-sheiveri

Moi ja kivaa maanantaita sinne ruudun toiselle puolelle! Tänään mä haluaisin palata pitkästä aikaa kauneusjuttujen pariin. Sain pari kuukautta sitten pr-lahjana testiin Estrid -brändiltä sheiverin ja Instagramin puolella onkin pari seuraajaa kysellyt kokemuksia siitä. Estrid-sheiveri on muutenkin ollut kovasti tapetilla tänä keväänä sekä kesänä, joten ajattelin kokemusten kiinnostavan teitä. Tähän alkuun vielä mainittakoon, että kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan sain tuotteen testiin ilman julkaisuvelvoitetta.

Mikä on Estrid ja entäs ekologisuus?

Estrid on siis uusi sheiveribrändi, jonka missiona on tarjota uudenlainen tarkempi sheivauskokemus ilman pinkkilisää. Tuotteen saa itselleen verkkokaupasta tilaamalla ja tarjolla on mm. starter kit. Sheiveriin on saatavilla vaihtopäitä jopa kuukausitilauksena. Itse yritys keskittyy kestävyyteen ja ekologisuuteen sekä ajaa naisten oikeuksia esimerkiksi lahjoittamalla tärkeisiin kohteisiin.

Itse sheiveri maksaa 9,95€ ja toimitus on ilmainen. Mukaan on mahdollista valita kätevä seinäpidike, matkakotelo sekä vaihtopäitä. Estridiltä löytyy myös erilaisia shave creameja sekä after shave -tuotteita. No, miten tuote sitten on ekologisempi? Kyseessä on täysin vegaaninen sheiveri, mikä tarkoittaa sitä, että terien ympärillä oleva ihoa rauhoittava geeli on vegaanista. Ekologisemman vaihtoehdon tästä tekee myös se, että sheiveri on suunniteltu kestämään vuosia ja sheiveristä vaihdetaan vain teräosa kertakäyttöisten sheiverien sijaan. Muovin sijaan sheiveri on tehty teräksestä ja pakkauksen kaikki materiaalit ovat kierrätettäviä. Tuotteiden kuljetuskin on päästökompensoitu Estridin toimesta.

Kokemuksia Estrid-sheiveristä

Itse olen todella positiivisesti yllättynyt tästä tuotteesta. Ensimmäinen havainto oli sheiverin painavuus, joka johtuu teräksestä tehdystä varresta. Mä kuitenkin tykkäsin tuosta painosta, sillä sheiveri tuntuu heti laadukkaammalta ja vakaammalta. Estrid-sheiveri sopii käteen täydellisesti. Tykkään myös lopputuloksesta, rehellisesti en ole millään muulla saanut sääriä niin sileiksi kuin tällä! Terien ympäriltä vapautuva aloe veraa sisältävä geeli rauhoittaa ainakin mulla ihoa todella hyvin, sillä olen huomannut ihon ärsytyksen vähenneen.

Olen kokenut seinäpidikkeen myös tosi kätevänä ja hyödyllisenä. Kiva, kun sheiverillä on oma paikkansa ja seinällä se kuivuukin nopeammin sekä pysyy ruostumattomana pidempään. Teräosissa tulee mukana pieni suoja, jonka ansiosta Estrid on kulkenut helposti mun mukana esimerkiksi juhannuksena. Terien vaihtaminenkin oli superhelppoa, joten kaiken kaikkiaan mulla ei ole pahaa sanottavaa tästä sheiveristä. Koen itse sen todellakin olevan kympin arvoinen, jo ihan teräksisen vakaamman varren ansiosta ja siihen lisäksi oikeasti laadukkaat terät, joiden ansiosta sheivaustulos on moitteeton.


Onko teille Estrid jo tuttu? Jos on, mitä itse olet pitänyt? Muutenkin, kuuluuko sheivaaminen sun rutiineihin? Mun mielestä se ei todellakaan naisilla ole välttämätöntä ja olen ilolla seurannut viime aikoina somessa näkyviä kannanottoja sheivaamattomuuden puolesta. Meitä naisia yritetään turhaan mahduttaa tiettyyn muottiin ja on supermahtavaa, että tätä muottia revitään ja venytetään. Meistä jokainen on yhtä upea ja ihana, sheivasi tai ei.
Onko Estrid-sheiveri sulle tuttu?
×××

Instagramin puolella on käynnissä arvonta, käy osallistumassa tästä!


Lue myös

Mom jeansit ja korkokengät Pariisin kaduilla
Kesän tyylikysely

Kommentoi