Erilainen joulu – Mitä, miksi, mistä tämä joulu koostui?


Hei taas parin päivän jälkeen! Joulun vuoksi blogikin hiljentyi muutamaksi päiväksi, sillä en vain halunnut kuluttaa joulupäiviä koneella. Tänään ollaankin jo taas palattu arkeen ja minä töihin, joten on hyvä aika palata takaisin myös blogin pariin.

Mun tekisi jo kovasti mieli siirtyä takaisin ”normaaleihin” postauksiin, kun esimerkiksi asukuvia en ole julkaissut aikoihin! Joulukuun postaukset ovat olleet lähes kaikki vahvasti jouluteemaisia. Eikä se todellakaan ole haitannut mua, mä tykkään kovasti kirjoitella joulusta, mutta esimerkiksi kuvavarastot pursuavat muutakin matskua 😀

 

Erilainen joulu

Otetaan silti tähän väliin pienen pieni kurkkaus meidän jouluun. Tänä vuonna meillä oli erilainen joulu, sellainen joka poikkesi todella paljon aiemmista jouluista. Se ei silti ollut yhtään sen huonompi ja mulla ehkä olikin jopa rentoutuneempi olo tästä joulusta. Olen joskus aiemmin maininnut, että mulla on kaksi erilaista joulua, joita vietetään vuorovuosin. Toinen näistä on isompi ja äänekkäämpi, toinen taas pienempi mutta myös tavallaan stressaavampi. Tällä kertaa uudet suunnitelmat jättivät tuon jälkimmäisen välistä, ja tosiaan pakko sanoa, että se teki superhyvää.

Miksi meillä sitten oli erilainen joulu? Tämä taitaakin olla kaikille jo aika selvää, nimittäin Winston määritteli tämän vuoden joulun. Pentu oli jouluaattona ollut meillä vasta tasan viikon, joten ei uskallettu etukäteen tehdä oikeastaan mitään suunnitelmia. Haluttiin rauhassa katsoa miten pentu kotiutuu, kuinka yhteiselo lähtee sujumaan ja pohtia joulua vasta sitten.

Winston kotiutui superhyvin, joten päätettiinkin lyhyellä varoitusajalla lähteä poikaystävän perheen luo aattoillaksi ja joulupäiväksi. Maiseman vaihdoksestakaan Winston ei ollut moksiskaan, joten joulupäivän illalla ajeltiin vielä mun isän luokse tapaninpäiväksi.

 

Kiireetön ja stressitön

Vaikka mun joululoma oli tosi lyhyt, se oli silti ihanan rentouttava ja stressitön. Tänä jouluna me oltiin ensimmäistä kertaa puolet aatosta ihan vain omassa kodissa, keitettiin yhdessä riisipuuroa ja käytiin ensimmäistä kertaa tien toisella puolella olevassa kirkossa. Jouluun mahtui siis paljon rakkaita ihmisiä, oleilua, Serranon perheen ensimmäisen kauden katsomista (best!) ja ei-niin-perinteistä jouluruokaa (ihan loistava juttu, sillä mä en välitä siitä perinteisestä jouluruuasta). Oli ihanaa nähdä erästä läheistä pitkästä aikaa, joka oli taas kuin oma itsensä. Syksyllä meidän perheessä on tapahtunut aika raskaita asioita, mutta oli ihanaa nähdä kaikki niin onnellisina jouluna.

Tämän vuoden erilainen joulu todellakin oli kiireetön, stressitön ja lämpöä täynnä. Lyhytkin miniloma teki siksi tehtävänsä täydellisesti ♡

 

Onko sulla joskus ollut erilainen joulu vai onko se aina perinteitä täynnä?

 


×××
Huomiseen asti on vielä aikaa osallistua arvontaan blogissa, Instagramissa tai Facebookissa!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× It’s beginning to look a lot like Christmas
× Tässä on Winston – Perheemme uusin jäsen on pomeranian pentu
× Joulusisustus kotona: Kuinka joulu näkyy meillä tänä vuonna?
 

Lue myös

Adventtikalenteri 2018: Voita vapaavalintainen Tiima Watches -kello!
Winter Wonderland Lontoossa + voita liput Matkamessuille

Kommentoi