Epäsuositut mielipiteet

id-newsHyvää sunnuntaita ♡ Viime aikoina blogeissa on taas näkynyt paljon postauksia aiheella epäsuositut mielipiteet. Mä tykkään kovasti lukea näitä itse ja aika kauan on pyörinyt päässä omankin version toteuttaminen. Se on kuitenkin aina venynyt ja venynyt, sillä tavallaan en ole halunnut vastaavaa toteuttaa, vaikka näitä tykkäänkin lukea. Mulla on siis ollut melko ristiriitaiset fiilikset, mutta menkööt nyt.

Haluan painottaa, että nämä ovat kaikki vain mun mielipiteitä. Jos sä teet jotain mistä mä en tykkää, you do you. Mun tarkoitus ei ole muuttaa kenenkään käyttäytymistä enkä halua pahoittaa kenenkään mieltä. Mua ei todellakaan tarvitse miellyttää, mutta samalla myös mulla on oikeus mielipiteeseeni. Näistä mikään ei myöskään kohdistu suoraan kehenkään, joten älkää ottako henkilökohtaisesti. Mulla ei ole mitään ketään vastaan, peace!

Mutta asiaan, tässä olkaa hyvät, mun epäsuositut mielipiteet.Opintotuki

Mun mielestä opintotuesta on hölmöä valittaa. Meillä koulutus on ilmaista ja saadaan opiskeluun vielä tukia päälle, plus tietysti kaikki halvat opiskeluasunnot. Ollaan todella harvinainen maa tämän kaiken vuoksi ja silti jaksetaan valittaa kuinka pieni opintotuki on. Muualla maailmassa opiskelu saattaa maksaa 10 000 per lukuvuosi, ihan siis jopa pienessä kaupungissa ja ihan tavallisessa koulussa. Opinnot rahoitetaan vanhempien toimesta, töillä ja lainalla, joten siihen nähden meillä on asiat oikeasti erittäin hyvin.

Joo, eihän se tuki paljoa ole eikä sillä yksinään pärjää, mutta meillä myös tarjotaan opintolainaa. Mä en halua kannustaa ketään velkaantumaan ja ottamaan lainaa, mutta pelkän opintolainan ottaminen ei todellakaan ole niin kamala asia kuin millainen maine sillä on. Opintotuen kohdalla ainoa typerä asia mun mielestä on tuloraja, mikä on aivan naurettava. Mun mielestä tulorajan saisi poistaa kokonaan ja sitten opinnot voi rahoittaa sillä tuella ja töiden tekemisellä, jolloin lainaakaan ei välttämättä tarvitse.

Vaniljakokis

Mun mielestä vaniljakokis on parasta ikinä! En tiedä kovin montaa muuta joka tykkäisi siitä, enkä varmaan ketään muuta itseni lisäksi jonka mielestä tämä olisi kaikista paras versio Coca-Colasta.Syksy ja talvi

Syksy ja talvi ovat mun lempivuodenajat. Erityisesti se ruskasyksy ja talven kovimmat pakkaskelit. Helteet ei todellakaan voita näitä ♡

Taru Sormusten Herrasta -elokuvat

Älkää kivittäkö, mutta mun mielestä tämä trilogia ei todellakaan ole niin hyvä kuin millaisena sitä pidetään. Juoni on liian pitkäveteinen ja pomppiva sekä mun mielestä niissä huokuu liikaa se sen ajan elokuvatekniikka ja paras olisi, jos trilogia tehtäisiin uudelleen nykytekniikalla.Patrik Laine

Mun inhokkipelaaja suomalaisista kiekkoilijoista. Joo, Patella on hyvä laukaus mutta siihen se sitten jääkin. Mä en vaan pysty arvostamaan niin yksipuolista pelaajaa samalla tavalla kuin muut hehkuttaa. Ja koska kyseessä on joukkuepeli, vihaan tän kaverin ylimielisyyttä jota se yrittää kyllä kovasti piilottaa.

Blogi- vai työjuttuja?

Se, kun blogijutuista käytetään nimitystä työt, eli sanotaan ”teen töitä” tai ”työjuttuja” kun kirjoitetaan blogia, JOS siitä ei tosiaan saa rahaa. Ammattibloggaajat jotka blogillaan tienaavat totta kai tekevät töitä somettaessaan ja blogia kirjoittaessaan, mutta olen nähnyt pientenkin bloggaajien tekevän tätä, joiden en usko olevan ammattibloggaajia. Mä saan säännöllistä tuloa blogistani, mutta kuukausittainen summa on vielä verrattain niin pieni, etten itsekään halua vielä puhua blogista töinä. Palkattomasta bloggaamisesta puhuttaessa töinä luodaan mun mielestä juurikin sitä mielikuvaa, että bloggaaminen olisi jotenkin helppoa rahaa, mitä se ei todellakaan ole. Tulee myös kuva että ollaan jotenkin olevinaan, koitetaan esittää isompaa bloggaajaa mitä onkaan, itseä yritetään nostaa jalustalle sekä halutaan korostaa kiirettä ja töiden tekemistä. Miksi ei vaan voi sanoa blogijuttuja tai -hommia tms, mitä vikaa näissä termeissä muka on?

Chihuahuat

Chihuahuat on ihan ehdottomasti mun lempikoirarotu ja niistä löytyy kaikki mitä koiralta haluan mutta vaan pienessä paketissa, mikä on sekin bonus. Mun mielestä ne myös ovat tajuttoman söpöjä, varsinkin pitkäkarvaiset, joilla ei ole ulkonevia silmiä. Ulkonevat silmät omaavat eivät miellytä muakaan, mutta onneksi niitä on oikeasti yllättävän vähän. Tuntuu että ihan liian monet vihaa chihuja juurikin ulkonevien silmien vuoksi ja koska luullaan että kaikki chihut ovat vaaleanruskeita lyhytkarvaisia. Mulle myös tulee aina paha mieli kun joku haukkuu chihuja ja tekee vaan mieli rutistaa Mishaa 😀Finlaysonin mainoskampanja Ikeaa vastaan

Tässä tapauksessa jengi jakautui aikalailla kahtia, ja mä kuulun siihen porukkaan, jonka mielestä Finlaysonin Hesarin etusivulla oleva mainos Ikeaa vastaan oli mauton. Mä en lähtökohtaisestikaan tykkää yhtään tämän taktiikan mainoksista, joissa kilpailijaa poljetaan alas jotta itse kurkotetaan ylemmäs. Ja tuonkin kyseisen mainoksen olisi voinut toteuttaa ilman Ikean lyttäämistä, niin en ymmärrä tarvetta mollaamiselle, ellei se tosiaan ole epävarmuus ja uskon puute omaan tuotteeseen.

Rohkeat ja erilaiset kirjoitukset tai mielipiteet

Se, kun omaan blogiin tai muuhun somekanavaan kirjoitetaan avautuminen toisten somekäyttäytymisestä. Mä en ole koskaan tajunnut, miksi toisten somekäyttäytymisestä (tai käyttäytymisestä oikeassakaan elämässä) nähdään niin paljon vaivaa, että asiasta jaksetaan avautua postausten tai pitkien kuvatekstien verran. Oispa mullakin suoraan sanottuna aikaa tuollaiseen 😀 Nämä avaudutut asiat eivät kuitenkaan oikeastaan koskaan ole kirjoittajalta pois, ja siksi en ymmärrä sen taivastelun tarkoitusta. Tuntuu että näillä koitetaan vaan hakea tykkäyksiä, kommentteja, klikkauksia ja näyttökertoja, koska ”ollaan niin rohkeita avaamaan suu”. Ja joo, rohkeus ja erilaiset mielipiteet ovat todella hyviä juttuja, mutta miksi se pitää tehdä toisten kustannuksella? Vähän sama fiilis kuin tuosta aiemmasta Finlaysonin mainoksesta.

Jep, tämäkin epäsuositut mielipiteet -postaus on toki samaa kastia ja siksi olenkin venyttänyt epäsuosituista mielipiteistä kirjoittamista näinkin pitkälle, koska tavallaan en olisi edes halunnut toteuttaa koko postausta. Tämä siksi, koska koen että mulla on niin paljon muutakin annettavaa lukijoilleni ja seuraajilleni, kuin se toisten lyttääminen oman edgeilyn vuoksi ja toisten käyttäytymisen taivastelu. Lupaankin että tää ei todellakaan jää tavaksi, vaan ottakaa tämä postaus poikkeuksena ja ensi kerralla palataan taas normaaleihin aiheisiin 😀 Kiitos ja anteeksi.


Epäsuositut mielipiteet – Oletko sä jostakin mun kanssa samaa mieltä?
×××

Nappaa seurantaan myös mun Instagram!


Lue myös

Trend report: Syksy 2019 muotitärpit
Syystrendit tweed ja ruudut - 3 syksyistä asukokonaisuutta Sokokselta

Kommentoi