Epäonnistuneet asukuvat – osa kaksi

idepä

Epäonnistuneet asukuvat saa jatkoa, jes! Ensimmäisen setin näitä pilalle menneitä kuvia löydät tästä postauksesta: Epäonnistuneet asukuvat. Meistä kukaan ei tule selviämään ilman pieleen menneitä otoksia, ja mitä useammin kuvaat, sitä enemmän niitä sulta löytyy. Tai ainakin multa 😀 Mä tykkään itse katsoa tosi paljon muiden pilalle menneitä otoksia ja tuo viime kertainen postaus oli kohtuu suosittu, joten ajattelin että toinen osa voisi olla paikallaan. Tähän kokosin yhden epäonnistuneen kuvan jokaisesta viimeaikaisesta asupostauksesta. Kuvia olisi ollut vielä lisää vaikka millä mitalla, mutta säästetään nyt osa ensi kertaankin ;D Kiinnostaako siis nämä pilalle menneet otokset vielä tämänkin jälkeen?

Kertokaapa muuten kommenteissa, mikä näistä on teidän suosikkinne! Mun taitaa ehdottomasti olla tuo viimeinen, säästin parhaan loppuun hahah.


Tähän mulla ei oikeastaan ole edes sanoja 😀 Näitä kuvia tulee paljon, riippuen toki kuvaajasta. Muutamat mun kuvaajista (kuulostaapas viralliselta ja ammattimaiselta ahahah) napsii pilailumielessä kuvia mun kävellessä kameralle tsekkaamaan, ja mitäs muuta silloin pitäisi tehdä kuin väännellä naamaansa.


Asukuvien aikaan olisi toki suotavaa pysyä hereillä, mutta aina se ei onnistu.


”Oisko toi reppu parempi tossa kädessä eikä selässä? Oota mä vaihdan. Eiku hetkinen, sittenkin toisin päin.”


Noin vain 😀 Siis miten ihmeessä mun jalat taipuu tuollaiseen asentoon?? Oonko mä kaatumassa, siten voisi päätellä etukenosta, kädestä ja noista epämääräisistä jaloista ahahah.


”Miksi tällä kadulla kävelee niin paljon ihmisiä??? Ei tästä tuu mitään.” Niin aivan, koska kadut täytyy tyhjentää että Elli saa kuvia eikö?


Tuosta taas laukku vauhdilla olan yli, hyvällä kaksarilla vieläpä.


Nämä kuvat ovat myös hyvin yleisiä, missä selitän miten kuva pitää ottaa. ”Rajaa seuraavaks tosta, tiiätkö näin.” Joo Elli, mäkään en nyt noista käsimerkeistä ymmärrä.


Säästin mun suosikin viimeiseksi 😀 Tälle olen nauranut jo parina iltana! Miten ihminen voikaan näyttää noin menninkäiseltä ahaha. Mitähän tuollakin muka taas näkyi, mikä sai mulle tuollaisen reaktion.
Epäonnistuneet asukuvat – Mikä näistä oli sun suosikki?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Meikkipöytä vaatehuoneen sisällä + Meikkipöydän valot halvalla
koskaNAISET. -tapahtuma Tampereella: Antaudu ihanuuteen

Kommentoi