BT: Epäonnen päivä muuttuikin onnistuneeksi

Jee, tämän kuun blogitiimipostauksen aika! Tällä kertaa ideana oli toteuttaa my day tunti tunnilta, eli napattiin joka tunnilta yksi kuva, joiden kautta näette mitä meidän arkeen kuuluu. Mä itse jouduin vähän joustamaan tuosta kuvasta per tunti, mutta otin kuvia niin usein kuin ehdin haha!

 

7:00

Aamu alkoi heräämisellä, aamutoimilla, meikkaamisella ja smoothieaamupalalla. Mun meikkipöytä (vai huone?) on kokenut myös pientä uudistumista, ja kuulette siitä lisää pian!

 

8:00

Hieman kahdeksan jälkeen oli tarkoitus lähteä matkaan, mutta mutkien kautta lähtö viivästyi lähes tunnilla… Tuossa hässäkässä en kuvia ehtinyt nappailla, joten selvitään nyt vain yhdellä 😀

 

9:00

Vähän ennen yhdeksää pääsin tosiaan matkaan ja ajelin työhaastatteluun! Seuraava tunti kuluikin siellä, ja pakko sanoa, että tuo oli yksi kivoimpia työhaastiksia jossa olen koskaan ollut.

 

10:00

Haastattelun jälkeen lähden ajamaan töihin numero yksi, ja juuri ennen perille saapumista huomaan että mullahan ei ole lompakkoa mukana. Näin ollen ei ajokorttia, ei parkkikorttia eikä edes rahaa, jolla voisin maksaa perusparkin tai lounaan. Jotta aamun härdellissä ei olisi tarpeeksi, lähden huristelemaan takaisin kotiin hakemaan korttikoteloni.

 

11:00

Ylimääräisten ajeluiden jälkeen olen vihdoin saapunut toimistolle töiden pariin. Matkalla kävin vielä nappaamassa subin, jotta ei tarvitsisi erikseen lähteä hakemaan lounasta. Tänään töissä on vuorossa palauteraportin kokoamista, just sellaista mistä tykkään.

 

12:00

Let the games begin! Ed Sheeranin keikkaliput tulivat myyntiin ja alan päivittelemään lippupalvelun sivuja. Olin ottanut töihin mukaan oman läppärin, jolla voisin ostaa liput samalla kun jatkan töitä työkoneella. Ja hei, liput check niin Suomeen kuin Prahaankin!! Työt jatkuvat ja samalla syön lounassubini.

 

13:00

Vähän ennen yhtä kasaan tavarani ja lähden kävelemään kohti työpaikkaa numero kaksi. Matkalla editoin Instagram-kuvan, jonka julkaisen paikan päällä sekä vaihdan vaatteet.

 

14:00

Eka tunti töistä ohi! Mulla oli erilaisten muutosten vuoksi tosi lyhyt, vain kolmen tunnin vuoro joka menikin ohi ihan hujauksessa. Töistä en ymmärrettävästi saanut napattua reaaliaikaisia kuvia, joten tässä minä menossa töihin, sekä toinen random kuva sieltä.

 

15:00

Enää yksi tunti töissä, hassua. Juon töiden lomassa pienen kupin kahvia. Tänään työpäivään kuului lounaan kerääminen pois sekä perus asiakaspalvelua ja erikoiskahvien valmistusta.

 

16:00

Seuraava tunti onkin kiireinen! Neljältä vaihdan vaatteet, ja soitan takaisin tulleeseen puheluun. Puhelussa mulle kerrotaankin, että aamuisen haastiksen paikka on mun!! Ihan mieletöntä, tiistaina lähetin hakemuksen, keskiviikkona mulle soitettiin ja torstaina haastatteluun. Täysin nappiin siis.

 

17:00

Vielä ennen viittä ehditään käydä ottamassa asukuvat supernopeasti ja haen smoothien välipalaksi. Viideksi suuntaan Ratinan P.A.Z-liikkeeseen, jossa alkaa blogi-ilta.

 

18:00

Blogi-ilta sujuu tosi kivasti ja sovitellaan vaatteita. Kokosin ainakin omasta mielestäni tosi kivan stailauskisa-asun, jutellaan bloggaajien kesken ja tutustutaan liikkeen valikoimaan.

 

19:00

Vähän ennen seitsemää tehdään viimeiset ostokset ja lähden ajelemaan kotiin.

 

20:00

Kotona olen jo ehtinyt selata somet ja katsottiin Salkkarit. Salkkareiden jälkeen telkkarista pyörähtää käyntiin Idols ja samalla avaan läppärin.

 

21:00

Kirjoitan perjantain postauksen sekä editoin kuvat. Kun se on valmis, jatkan palauteraporttia, joka jäi vähän kesken töissä.

 

22:00

Jossain vaiheessa havahdun nälkään, kun koko päivänä ei ole tullut syötyä kunnolla, ja teen itselleni pari leipää. Käydään Mishan kanssa ulkona (siellä oli jo pipokelit!), vastailen pariin sähköpostiin, jatkan vielä hetken raporttia ja kirjoitan tämän postauksen pohjaa.

 

23:00

Aika luovuttaa väsymykselle ja käyn pesemässä meikit pois. Selailen sängyssä vielä hetken somea, asetan herätykset huomiselle ja käperryn nukkumaan Mishan ja poikaystävän viereen.

 

Melkoinen päivä! Päivä lähti käyntiin todella huonosti monella pienellä epäonnisella sattumuksella, mutta lopputulos olikin aivan loistava, nimittäin uusi työpaikka ja ne toivotut liput Ed Sheeranin keikoille. Toivottavasti jatkossa päivät olisivat edes vähän tasaisempia, hahah 😀

 

Onko sulla epäonnen päivä kääntynyt joskus onnistuneeksi?

 


×××
Lue myös muiden tiimiläisten postaukset: Sini, Jenny, Anniina, Krista, Ilona, Heli ja Enni

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× BT: Miksi bloggaan?
× 10x ajatuksissa just nyt: Pinnallisia vai syvällisiä postauksia?
× Syksyiset Instagram-templatet – Mitkä ovat mun omat vastaukset?
 

Lue myös

Blogi-ilta P.A.Z-myymälässä: Syksyn avaintuotteita ja stailauskisa
Viimeaikaisia ostoksia: Alkusyksyn ostokset

Kommentoi