Elossa ollaan

Hyvää lauantaita! Tällä viikolla pidettiinkin näköjään mun historian pisin blogitauko, joka ei kyllä ollut suunniteltu. Olin ajatellut pitäväni kiinni normaalista postausaikataulusta, mutta eihän mulla sitten olekaan ollut voimia tuijotella tietokoneen ruutua ja myös reaaliaikaisen somen päivittäminen on jäänyt pois ihan kokonaan. Tänä aamuna olo on ollut jo paljon pirteämpi, joten tässä sitä taas ollaan.

Oon siis ollut pitkästä aikaa ihan kunnolla kipeä tällä viikolla. Viimeksi olen tainnut olla kuumeessa viime vuoden tammikuun alussa, jolloin kipeänä olo ei kylläkään kestänyt näin kauaa eikä muistaakseni kuumekaan noussut yhtä korkealle kuin nyt. Tällä viikolla mun parhaimpia kavereita ovat olleet muuten näissä kuvissa näkyvät jutut, Misha, Netflix ja ihan telkkaristakin näkyneet sarjat, kuumemittari ja lääkkeet. Joukosta puuttuu vielä nenäliinat, jotka ovat myös olleet ihan korvaamattomia haha.

Klementiinit ja appelsiinimehu ovat myös olleet ihan parasta. Klementiinejä on helppo syödä kun ei saa muuta alas, ja molemmissa on kivasti vitamiineja. Mä en ole innostunut mistään suosituista inkiväärishoteista sun muista, eikä mulla ole koskaan ollutkaan mitään sen suurempia salaisuuksia parantumista edistämään. Mutta tällä kertaa mun eteen iskettiin Gatorade-urheilujuomaa, jonka totesin varsin hyväksi oivallukseksi 😀 Se nimittäin esimerkiksi nesteyttää kehoa pidempään kuin pelkkä vesi, ja vaikka sillä ei tietenkään voi korvata kokonaan tavallista vettä, on se ollut ainakin mun kohdalla hyvä lisä.

Turhat hömppäohjelmat telkkarista ovat tulleet nyt todella tutuiksi, kun Netflixistäkään ei tunnu löytyvän enää mitään uutta katsottavaa. Ja telkkarisarjoissakin on se tosi huono puoli, että saman sarjan sama jakso saattaa tulla saman päivän aikana useampaan kertaan ja se on niin ärsyttävää. Onneksi tänään on lauantai, niin ehkä tiedossa on edes vähän erilaisia ohjelmia kuin arkipäivinä! Jos teillä muuten on heittää joitain sarjasuosituksia, niin otan niitä aina mielelläni vastaan.

Tämä oli nyt ehkä turhaakin turhempi postaus ja vieläkin hiukan sekava tekstiltään, mutta halusin vain tulla ilmoittelemaan että oon selvinnyt sen kuumeen kourista! Ja että pikkuhiljaa voimat tuntuisivat palaavan ja päästään myös toivottavasti taas normaaliin postausrytmiin. Toivottavasti teidän viikko on ollut paljon parempi!
Mulla itselläni ei tosiaan ole mitään fancyja parannuskeinoja, mutta jos sulla on, niin jaa ihmeessä vinkkisi mullekin! 🙂

×××
Voit liittyä lukijaksi näiden kautta; Blogger, Bloglovin ja Blogit.fi

Lue myös

Talven pastelliöverit
Second hand -löytöjä

Kommentoi