Elli 2.0

Moikka! Pahoittelut parin päivän hiljaisuudesta ja nyt kun pääsit tänne asti, ymmärrät varmaan miksi. Joten, tervetuloa osoitteeseen www.ellileppiniemi.fi ja mun uudistuneeseen blogiin!

Osoitteen pitäisi päivittyä lukulistoille ja vastaaville automaattisesti sekä vanha osoite ohjaa myös tähän uuteen edelleen. Uudesta domainista kuulette enemmän vielä myöhemmin, joten stay tuned 🙂 Oon niin innoissani tästä kaikesta, ja sain ihan uutta virtaa kirjoittamiseen.

Ulkoasukin tosiaan muuttui aika rajulla kädellä. Musta tää on ihan mun näköinen ja mä itse rakastan tätä ♡ Pohja ja banneri eivät ole omaa käsialaani, koska en mä ikimaailmassa osaisi. Siitä huolimatta yksityiskohtien hiomisessa ja vastaavissa on mennyt pari päivää, mutta kyllä tää kaikki on todellakin sen arvoista.

Kertokaahan mitä mieltä ootte näistä uudistuksista! Kuulisin myös mielelläni jos jokin ei toimi niin koitetaan korjata se 🙂
Uudet lävistykset
Punaisen ihon pelastajat

Kommentoi