Tatuointi helposti 5 minuutissa – ElinaK tatuoinnit

* tuotteet saatu ElinaK:lta

Mullahan on tunnetusti krooninen tatuointikuume, kuten on varmasti myös monella muulla. Viimeaikoina se on kasvanut ihan uusiin sfääreihin, ja pakko syyttää siitä ElinaK:ta. Mä sain I Love Me -messuilta ElinaK:n pisteeltä mukaan testattavaksi upeita siirtotatuointeja ja Instagramissa seuraavat näkivätkin jo viime vuoden puolella tuloksia.

 

Sain monta vaihtoehtoa, mutta näistä ehdottomiksi suosikeiksi nousi tuo upea pääkallo sekä mieletön graafinen susi. Niitä halusinkin siis kokeilla ensimmäisenä ja yhtäaikaa. Erityisesti pääkallo oli mielenkiintoinen, sillä olen jo vuosien ajan haaveillut värikkäästä isosta kuvasta reidessäni, mutta en ole uskaltanut. Ja nyt pääsin testaamaan sellaista!

 

Tatuoinnit oli helppo laittaa. Ensin kävin suihkussa ja kuivasin tatskakohdat hyvin. Kuvan pinnalta poistettiin suojakalvo ja sitten se asetettiin iholle kuvapuoli alaspäin. Kastelin pyyhkeen ja painelin sillä tatuointia, niin kauan, että paperi tatuoinnin päällä alkoi pikkuhiljaa liikkua. Varovasti nostin paperin lopuksi kokonaan pois ja annoin tatuoinnin olla siinä hetken. Noin vartin päästä siirtokuva oli lähtenyt kuivumaan ja kuivasin sen loppuun supervarovasti paperilla (ei hangaten!).

 

ElinaK tatuoinnit kestävät iholla 4-7 vuorokautta, ja mulla kädessä ollut susi kesti seitsemän päivää sekä pääkallo reidessä kahdeksan. Nämä ovat vedenkestäviä, eli suihkussa pystyi käymään normaalisti, kunhan kuvia ei lähde hankaamaan tai kuorimaan ihoa siitä vierestä 😀 Pois tatuoinnin saa helpoiten öljymäisellä tuotteella, mutta mulla ne lähtivät hyvin kulumallakin. Viimeiset rippeet hankasin pyyhkeellä pois.

 

Ja apua mikä tatuointikuume näistä tuli! Mä olin heti melkein valmis lähtemään taas neulan alle haha. Varmistuin todellakin vain enemmän siitä, että haluan joskus reiteen ison värikkään kuvan. Toisaalta haluan myös suden, koska ihastuin tuohon pienempäänkin niin palavasti. Mielessä kävikin yhdistää ne, mitäs jos mun reiteen tulisikin joskus vastaava suden pää ja sen ympärille kukkia? ;D

 

Mulla on noita muita kuvia vielä jäljellä ja ajattelin säästellä niitä lähemmäs kesää. Tulette varmasti näkemään lopputulokset ainakin Instagramissa, jossei myös täällä bloginkin puolella. Testiin sain myös upeita ihotimantteja, jotka näyttävät upeilta esimerkiksi festareilla!

 

ElinaK tatuoinnit – Oletko sä koskaan testannut siirtotatuointeja tai haluaisitko?

 


×××
ElinaK:n löydät myös Instagramista @elinakglitter

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Mun joulukalenterit tänä vuonna: L’Occitane ja bareMinerals
× Huda Beauty Rose Gold Palette
× I Love Me -messut 2018
 

Lue myös

BT: 16 kysymystä vuodesta 2018 + rento huppariasu Lontoossa
Nahkatakki talvella ja ruusuja maihareissa - Pakkaspäivän asu

Kommentoi