Curtain bangs – Mulla on verho-otsis!

id curtain bangs

Ambassador TIK Salonki


Moikka! Mä itse tosiaan nautin tällä hetkellä Lapin rauhasta keskellä ei-mitään, mutta ajastelin teille tämän postauksen valmiiksi. Halusin nimittäin tulla esittelemään teille uudet hiukseni, kun kerrankin uskalsin tehdä niille edes hieman jotain uutta. Nämä kuvat ehkä ovat vähän kehnot, mutta kyllä niistäkin vähän näkee mistä on kyse.

Käväisin siis tosiaan TIK Salongissa Tiinan penkissä vähän yli viikko sitten. Vaalennettiin taas tyvi ja freesattiin yleisilmettä sekä kirkastettiin vaaleaa väriä. Samalla leikattiin mulle varovainen verho-otsis! Curtain bangs on ollut loppusyksynä tosi iso hiushitti, ja sen suosio on vain kasvanut loppuvuotta kohti. Mäkin lämpenin sille lähes välittömästi, ja aloin mallailla miltä sellainen näyttäisi itselläni. Vähän pelkäsin, ettei otsatukka sopisi mulle alkuunkaan, mutta no sopiihan tää!


Curtain bangs on tosiaan suomeksi verho-otsis, ja siinä on leikattu jakauksen molemmin puolin reunoille hieman pitenevä otsatukka. Tästä on monta versiota, kun otsiksen pituuden voi tietysti määrittää itse, samoin kuin jakauksen paikan. Mulle jätettiin otsis vielä hitusen pidemmäksi verrattuna trendissä yleensä nähtyyn otsatukkaan, koska halusin vähän varovaisemman startin näinkin ”hurjalle” muutokselle.

Oon tykännyt tästä ihan superisti! Toki otsatukka vaatii laittamista, ja mun tikkusuora hius kyllä myös menettää ne aamuiset hiustenlaitot harmittavan nopeasti. Haluaisin pitää otsista ilmavasti sivuille kääntyen, mutta olen huomannut että päivän mittaan otsis tuppaa suoristumaan aina ihan itsestään, oli sitten päässä kuinka vahvaa lakkaa tahansa 😀 No, nämä on näitä märkien kelien juttuja eikä sille mitään voi. Mä kuitenkin aamuisin laitan otsista pyöröharjan, papiljottien ja föönin kanssa, mutta voisi myös käyttää suoraan kiharrinta.

Iso, mutta pieni muutos lookkiin. Mitäs te pidätte? 🙂 Mä itse olen laittamisen haasteista huolimatta tykännyt superisti, ja mietin jo otsatukan lyhentämistä lisää sitten ensi kerralla.


Joko curtain bangs -trendi on sulle tuttu?
×××

Tykkää blogista myös Facebookissa!


Lue myös

Ihanaa joulua!
Vuosi 2020 - Kauhujen vuosi olikin hyvä

Kommentoi