BT: Hyvinvointihaaste – kehu muita ja itseäsi päivittäin

Tässä kuussa me valittiin blogitiimin kanssa aiheeksi hyvinvointihaaste. Valittiin toisillemme henkilökohtainen haaste, jota piti noudattaa viikon ajan. Teemana oli tosiaan hyvinvointi, ja keksittiinkin kyllä mielenkiintoisia haasteita!

Mun haaste oli kehua muita ja itseäni päivittäin. Mun mielestä toi oli todella hyvä haaste, koska hyvää mieltä pitäisi ehdottomasti levittää päivittäin vaikkapa vaan yksinkertaisella kehulla. Myös itseään pitäisi muistaa kehua, ja itselläni se unohtuukin tosi usein ja tässä haasteessa se oli se vaikeampi osuus. Viime viikko oli siis haasteviikko, ja kuinka mulla sitten meni?

 

Maanantai

Aloitin viikon aika yksinkertaisella tavalla, eli huomasin kehuneeni tosi paljon ihmisiä Instagramissa. Tyypit olivat jakaneet tosi inspiroivia kuvia ja Instagramissa näkyi paljon upeita asuja!

Me käytiin maanantaina myös nopeasti Ikeassa ja poikaystävä kokosi sieltä ostetut kalusteet supernopeasti. Siitä hän sitten saikin tietysti paljon kiitosta ja kehuja.

Itseäni muistan kehuneeni siitä, että sain töissä paremmat sisäänostotehot kuin koskaan. Menin myös ajoissa nukkumaan, mikä on iso voitto mulle!

 

Tiistai

Kehuin kaveria tokaisemalla ”oot best<3" kun hän jaksoi odotella mua kun olin myöhässä ja haki meidän leffaliput. Leffa oli myös huippu ja näyttelijät teki loistavaa työtä! Kehuttiin tätä kaverin kanssa kilpaa, vaikkeivat kejut asianomaisille menneetkään. Erityisesti Rami Malek oli mahtava! Kirjoitin muuten Bohemian Rhapsody -elokuvasta täällä.

Itseäni kehuin siitä, että jaksoin superhyvin älyttömän pitkän päivän, syömäänkin pääsin vasta ilta-seiskan jälkeen.

 

Keskiviikko

Kehuin meidän ihanan kuvaajan upeita tennareita, jotka olivat Minna Parikan vaaleanpunaiset glitter-puput. Haluun kans!

Tuona iltana sain tehtyä hyvin blogijuttuja, joista on pakko heittää kehu itselle.

 

Torstai

Heitin nopean kehun tutun ihanista tatuoinneista hänen kädessään. Tatskakuume vaan kasvaa itsellänikin!

Itse suoriuduin taas pitkästä päivästä hyvin. Hassua miten arkena jaksaakin pitkiä päiviä, jos vaan saa levätä viikonloppuna kunnolla.

 

Perjantai

Kehuin työkaverin kivaa paitaa. Just nyt tuntuu siltä, että mulla on töissä ympärillä tosi paljon inspiroivia tyyppejä!

Perjantaina mulle kertyi askeleita koko viikon ennätysmäärä, joten pointsit siitä mulle.

 

Lauantai

Eräs ihminen laittoi heti aamusta viestin, joka saattoi muuttaa meidän elämää. Isot kiitokset hänelle siitä vielä ♡

Haluan kehua itseäni siitä, että osasin ottaa rauhallisesti. Ei ollut mitään suunnitelmia, ja siksi aamulla meinasinkin paniikissa koittaa suunnitella kaikkea mutta loppujen lopuksi päädyin vaan olemaan kotona se oli hyvä juttu. Aina ei tarvitse olla menossa.

 

Sunnuntai

Sain valmiit kuvat, jotka käytiin kuvaamassa Aleksin kanssa pari viikkoa sitten! Vitsi miten mahtavia ne olivatkaan, Aleksi on niin taitava. Hän saikin multa paljon kehuja, ihan ansaitusti todellakin.

Sunnuntaina olin tosi ahkera taas blogijuttujen kanssa, ja sain tehtyä pari postausta sekä napattua paljon kuvia. Hyvä minä!

 

Mä haluan jatkaa tätä kivaa haastetta, ja haastankin kaikki tätä lukevat heittämään just tänään yhden kehun jollekin tutulle, puolitutulle tai tuntemattomalle sekä myös sulle itsellesi. Pienikin kehu piristää päivää niin paljon ♡

 

Viikon hyvinvointihaaste – kuinka mä suoriuduin sun mielestä?

 


×××
Lue myös muiden tiimiläisten postaukset: Sini, Jenny, Anniina, Krista, Ilona, Heli ja Enni

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× BT: Epäonnen päivä muuttuikin onnistuneeksi
× BT: Miksi bloggaan?
× Näin valehtelen netissä ja somessa -blogihaaste
 

Lue myös

Bohemian Rhapsody -elokuva: Fearless lives forever
Shoppailuasu Venetsiassa: Rentoa, käytännöllistä ja söpöä

Kommentoi