Blogin muutto ja uusi konsepti

Blogin muutto ja uusi konsepti
Follow my blog with BloglovinTäällä ollaan! Blogihistoriani pisin tauko on nyt ohi, ja tässä näette myös syyn siihen. Vihjailin hieman tästä aiemmissa postauksissa ja Instagramissa, ja varmasti monet arvelivat jotain tähän suuntaan jo silloin. Koska lähes aina vastaavat vihjailut liittyy blogimuuttoon, haha. Mutta tosiaan, nyt oli blogini aika lähteä Stoorin turvallisen katon alta omalle pohjalle. Tämän ulkoasun kanssa on nyt jumpattu pari viikkoa ja vihdoin kaikki tuntuu olevan tarpeeksi valmista.

Tarpeeksi valmiilla tarkoitan sitä, että täällä on vielä viilailtavaa. Erästä tärkeää visiotani ei vielä saatu toteutettua, mutta toivottavasti se onnistuu myöhemmin. Stooria edeltäneiden aikojen postauksista myös putosi jostain syystä otsikot pois, ja ne mun tulisi lisäillä käsin 😀 Paljon on pikkujuttuja vielä tekemättä, mutta veikkaan ettei tämä tule koskaan valmiiksi. Niitä huonoja puolia siinä, kun saa itse päättää kaiken ulkoasusta, heh.

Jos te huomaatte bugeja tai muita parannusehdotuksia, laittakaa ihmeessä kommenttia!
Sen kummemmin en halua blogimuuttoa kommentoida, kuin että lähdin haikein mielin Stoorilta. Stoori oli parasta mitä mun nuorelle blogille tapahtui viime vuonna enkä vaihtaisi hetkeäkään pois. Se vei mut tähän pisteeseen missä olen nyt ja Stoori oli loistava ponnahduslauta tähän pisteeseen. En välttämättä olisi halunnut lähteäkään, ainakaan vielä, mutta sanotaanko ettei vaihtoehtoja just nyt oikein jäänyt enkä nähnyt muuta ratkaisua.

Jos huomasitte lukea tuon info-sivun esittelytekstin, näette varmaan eroa entiseen. Blogimuuton yhteydessä päätin vihdoin toteuttaa kauan haaveillun konseptiuudistuksen ja blogini uusi konsepti keskittyykin nyt selkeästi omaan tyyliin. Tärkeä teema on myös kestävä tyyli ja blogi kertookin matkastani kohti vastuullisempaa vaatekaappia ja pukeutumista. Toivon, että se inspiroi muitakin, mutta tarkoitus ei ole ohjeistaa tai painostaa. Haluan kertoa omasta matkastani ja mukaan saa mielellään liittyä omilla ehdoilla. Blogi ei myöskään tule olemaan täydellistä ekologisesti elämistä, vaan tarina siitä, miten mun matka kulkee kohti ekologisempaa pukeutumista.


Toivon ja uskon että tästä tulee hyvä juttu. Tervetuloa seuraamaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!Palataan taas mahdollisimman pian 🙂

-Elli
Lue myös

Kuluneiden kuukausien suosikit
Rakkauskirje minulta minulle ja minulta sinulle

Kommentoi