Blogi-ilta P.A.Z-myymälässä: Syksyn avaintuotteita ja stailauskisa

Eilen me järjestettiin pienimuotoinen blogi-ilta Ratinan P.A.Z-myymälässä. Tämä olikin ensimmäinen blogitapahtuma, jota sain oikeasti olla mukana järjestämässä! Yhdessä myymälän väen kanssa suunniteltiin illan kulkua ja ohjelmaa, ja minä toteutin kutsut sekä kutsuin bloggaajat paikalle. Mukana oleminen oli ihan mahtavaa ja opin taas tällaisista tapahtumista niin paljon.

 

Ilta tosiaan aloitettiin P.A.Z:n kauppiaan Irenen puheenvuorolla, jossa hän kertoi lyhyesti P.A.Z-liikkeestä sekä heidän brändeistään. Hän oli myös valinnut syksyn avaintuotteita heidän valikoimastaan ja esitteli meille myös lyhyesti niiden ympärille koottuja asukokonaisuuksia. Alun puheenvuoron jälkeen saatiin kierrellä liikkeessä vapaasti ja meillä oli myös pieni stailauskisa.

 

Kirjoittelinkin jo aiemmin syystrendeistä ja P.A.Z:n valikoimasta täällä, sekä muuten yleisluontoisesti tämän syksyn trendeistä tässä postauksessa. Nyt esiin nostettiin kuitenkin vielä entistä vahvemmin murretut syksyn värit, hameet yhdistettynä neuleisiin sekä syyskukkakuosit. Erityisesti mekoissa ovat vahvasti mukana syksyiset kukkakuosit yhdistettynä syksyn väreihin.

 

Stailauskilpailussa ideana oli koota oma asu myymälän valikoimasta, ja paras sai pienen palkinnon. Mä tosiaan olen tykästynyt tänä syksynä hameiden ja neuleiden yhdistelmään, ja halusinkin koota jotain sillä idealla. Mun stailaaman asun näettekin näissä kuvissa mun päällä. Tuota keltaista syysmekkoa mä olen kuolannut jo pari viikkoa ja nyt vihdoin päätin kokeilla sitä. Sen kaveriksi valitsin sinisen neuleen, jonka heitin mekon päälle. Vähän epäröin, onko yhdistelmä liian ”Ruotsi”, mutta mun mielestä siitä tulikin tosi kiva ja huomasin että myös katseita kääntävä 😀

 

Myymälässä oli tuon parin tunnin ajan myös -20% alennus kaikesta, jonka totta kai hyödynsin. Ehkä jotkut jo arvaavatkin, mutta mukaan tosiaan lähti tuo kyseinen keltainen mekko! Sen lisäksi ostin ihanan vihreän neuletunikan, joka oli todellinen yllättäjä. Mä en nimittäin koe vihreää mitenkään omaksi väriksi, mutta kokeiltuani sitä päälle, olin myyty. Nämä molemmat uudet vaatteet tulette varmasti näkemään vielä myöhemmin täällä blogin puolella.

 

Ja hei psst, P.A.Z avasi juuri oman verkkokaupan! Pääset kurkkaamaan heidän vaatteitaan sekä tilaamaan niitä täältä.

Kiitos vielä kaikille paikalla olleille ♡ Toivon todella että viihdyitte, ja toivottavasti voidaan järjestää P.A.Z:n kanssa jatkossakin jotain vastaavaa!

 

Mitä mieltä olet asusta, jonka stailasin P.A.Z:n valikoimasta?

 


×××
Huomasitteko muuten blogin uudistuneen bannerin? Mitä pidätte? ;D

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Syksyn lempitrendit 2018: Mitä aion hankkia ja testata?
× Syysmuotia P.A.Z -myymälässä – Tumma vai värikäs syysasu?
× Ruutujakku ja punaiset asusteet: Ensimmäinen syysasu
 

Lue myös

Vaaleanpunainen matto olohuoneen katseenkääntäjänä
BT: Epäonnen päivä muuttuikin onnistuneeksi

Kommentoi