Oma tyyli

Simppeli bleiseriasu ja vyölaukku – Takaisinheitto Pariisiin
Ihanaa alkanutta viikkoa ♡ Tänään on pitkästä aikaa asukuvien vuoro, tai ainakin musta tuntuu että viime asukuvista on vierähtänyt pitkä tovi. Nytkään ei kyllä ole tiedossa uusia asukuvia, kun ei niitä ole oikein tullut otettua. Olen pysytellyt visusti kotona lenkkeilyä lukuunottamatta, niin eipä näiden kotityylien lisäksi ole ollut sen kummempaa päällä. Onneksi kuitenkin kuva-arkistot pursuilevat edelleen tuotteliaan viime vuoden jäljiltä, ja bongasinkin vielä julkaisemattomia asukuvia Pariisin reissulta! Nyt niitä onkin kiva postata, kun tilanteesta huolimatta voi jakaa huoliteltuja asuja ja kuvia, sekä lievittää omaa matkakuumetta.

Klassinen bleiseriasu

Tämä kyseinen asu oli yksi suosikeistani koko reissulta. Bleiseriasu ei ole sinäänsä mitenkään erikoinen, ja olihan tämä ainakin viime vuonna aika massaa, mutta mua se ei haitannut. Kokonaisuudessaan tuo oli simppeli ja mukava valinta, ja voisin hyvin käyttää tismalleen samaa settiä edelleen. Bleisereitä mä käytän silloin tällöin, mutta haluaisin olla aktiivisempi niiden käyttäjä ehdottomasti.

Asu siis rakentuikin bleiserin ympärille. Sen kaveriksi valitsin tavalliset mustat pillifarkut ja bleiserin alle laitoin pitsireunaisen topin. Vähän viileämmällä alla toimisi loistavasti musta pitkähihainen ja omasta kaapista löytyykin vastaava pienellä korkealla kauluksella. Sen kanssa tämä setti on myös tosi kiva! Korkkareilla mä nyt en tavallisessa arjessa juokse, ja muita kenkävaihtoehtoja tähän olisivatkin tavalliset mustat tai valkoiset tennarit, mustat nilkkurit, ylipolvensaappaat tai miksipä ei maiharitkin.
Tuohon aikaan somessa näkyi paljon bleiserin ja vyölaukun yhdistelmää, ja siksi halusin tuolloin kokeilla sitä myös itse. Monilla näkyi myös vastaava asu ihan vaan vyön kanssa, mutta koska rahat ja puhelin oli saatava reissussa johonkin, oma valintani oli vyölaukku. Mun mielestä vyö tai vyölaukku tuo kivaa ryhtiä asuun, korostaa hyvin vyötäröä ja toimii samalla statement-elementtinä. Mä tykkäsin kovasti, ja voin kyllä suositella muillekin testiin!

Kaiken kaikkiaan tämä koko bleiseriasu on klassinen ja ajaton, vaikka se ehkä trendi olikin viime vuonna ja sitä edellisenä. Näkisin tämän silti päälläni hyvin tänäkin vuonna eikä näin klassisesta yhdistelmästä löydy elementtejä, joiden vuoksi uskoisin että asu ei olisi trendikäs. Ja muutenkin, hölmöä että pitäisi pukeutua vain trendeihin vai mitä?


bleiseri H&M
farkut LEVI’S
vyölaukku MANGO
kengät MANGO
Sama bleiseri löytyy myös tästä asusta.
Mitä mieltä sä olet tästä asusta?
×××

Osallistuitko jo tähän arvontaan Instagramissa?


Lue myös

Mun lävistykset - Korvat täynnä rautaa
Business Finlandin kehittämistuki - Onko someala tuen tarpeessa?

Leave a Reply