Black (pink) Friday ostokset

Black Friday oli ja meni ja nyt olisi aika kurkata mitä mä ostin. Alennuksiahan on monessa paikassa vielä tämän viikonlopun ja huomisen Cyber Mondayn ajan, mutta itsellä ei taida olla enää tarvetta käyttää niitä. Mulle siis Black Friday on aina ollut sellainen päivä, jolloin tykkään hyödyntää alennukset ja joka vuosi oon etukäteen suunnitellut mitä ostan enkä siis tee juuri ollenkaan heräteostoksia. Tänäkään vuonna en niihin sortunut ja ostin vain tarpeellisia sekä pitkään harkittuja juttuja.
Ja hei, pakko heittää varoitus että nämä on ehkä vaaleanpunaisimmat ostokset ikinä. Mulla taisikin siis olla Pink Friday mustan perjantain sijaan hahah 😀

Hollisterilta raaskin nyt vihdoin ostaa tämän ihanan takin! ♡ Kyseessä on siis lyhyt toppatakki, jossa on ihana teddyvuori. Ihastuin siihen liikkeessä käydessä pari viikkoa sitten mutta onneksi en ostanut heti vaan odottelin kiltisti alennuksia. Vaaleanpunaisista jutuista alkaa tulla mun kohdalla jo iso vitsi, mulle viime viikolla todettiinkin että vaaleanpunainen taitaa olla sun musta ja niin se on 😀

Näitä kenkiä mä oon harkinnut talvikengiksi Timberlandien kaveriksi jo lokakuun alusta asti, kun bongasin ne kaupasta. UGGit eivät ole olleet mun mielestä mitään hienoimpia kenkiä koskaan, mutta nää lyhytvartiset rusetilliset versiot varsinkin tuolla värillä ovat musta ihanat! UGGien aikakausi taitaa olla Suomessa (Englannissa näitä näkyy vielä tosi paljon) jo todella ohi, mutta en mä jaksa välittää onko joku asia jo pois muodista. Mun mielestä nää on älyttömän söpöt ja se on pääasia!

Victoria’s Secretiltä ostin alusvaatteita, mutta en näe tarvetta esitellä niitä pussia enempää täällä 😀 Mä usein ajoitan Victoria’s Secretin alusvaateostokset niin, että voimassa on kivoja settihintoja tai kaksi yhden hinnalla -tarjouksia niin kuin nytkin oli, koska normihinnat ovat muuten aika korkeita.

Sitten se mistä olen eniten innoissani! ♡ Ted Bakerin Peonyy -laukku on ollut mun unelmissa myös koko syksyn ja nyt -30% alennuksen kera klikkailin sen ostoskoriin. Oon kohta vuoden halunnut toisen pikkulaukun Louis Vuittonin Evan kaveriksi, jonkun pienen väripilkun ja ensin suunnittelinkin kirkkaanpunaista. Silti tämä vaaleanpunainen on mulle sopivampi väri ja no, voiko laukku enempää olla mun tyylinen. Vaaleanpunaista, ruusukultaa, timantteja ja helmiä samassa paketissa, oh my!

Tediltä lähti myös mukaan samalla -30% alennuksella ihana Snowflake Ballerina -kaulakoru. Oon tässä syksyn aikana yrittänyt koota varastoa ruusukultaisista koruista ja tämä onkin täydellinen lisä siihen. Tässä korussa on tosi pitkä ketju ja mä rakastan sellaisia koruja. Aavistelenkin tämän olevan mun seuraava lempikoru 🙂

Lushilta ostin vihdoin pienen purkin Sleepyä! Oon kuullut tästä niin paljon hyvää, jopa kaupassa vieressä juttelevilta toisilta asiakkailta ja tänään olisi itsekin tarkoitus ottaa tämä testiin.

Tämä on se Lushin Black Friday -saippua. Kyseessä on orankisaippua, jota tehtiin yhtä monta kappaletta kuin sumatranorankeja on enää maailmassa eli 14 600 kappaletta. Näistä saatu tuotto menee kokonaan (ilman arvonlisäveroa) hyväntekeväisyyteen orankien vuoksi. Kampanjan slogan on ”When they’re gone, they’re gone” joka pyrkii havahduttamaan ihmiset tajuamaan sukupuuttoon kuolemisen vakavuuden. Voit lukea kampanjasta lisää täältä.
Mun tosiaan piti pyrkiä löytämään myös uudet tekonahkahousut rikkinäisten tilalle ja mom jeansit, mutta tällä kertaa niitä ei löytynyt. Tai täydelliset mom jeansit löysin kyllä, mutta niistä ei just silloin ollut kokoa liikkeessä. Netissä oli, mutta koska kyseessä ei ollut aletuote en ostanut niitä vielä kuitenkaan.
Miltä mun ostokset näyttää teidän silmään? Mitä te ostitte vai ostitteko mitään? 🙂

×××
Lue blogia helposti Bloggerin kautta!

Lue myös

Elämä pitkien ja lyhyiden hiusten kanssa
Miksi juuri Englanti?

Kommentoi