Black Friday tärppejä

Minut hyvin tuntevat tietävät kuinka paljon mä rakastan shoppailua, ja voittekin ehkä arvailla kuinka innoissani olen tulevasta Black Fridaysta. Erityisen innoissani olen tänä vuonna kun mulla on ihan käden ulottuvilla isompi valikoima kauppoja kuin Suomessa.

Black Friday on siis tämän viikon perjantaina eli 24.11. Päivä on lähtöisin Amerikasta ja sitä vietetään kiitospäivän (torstai) jälkeisenä päivänä. Black Friday tavallaan avaa joulushoppailukauden ja päivä sisältää ihan älyttömästi tarjouksia eri kaupoissa. Tämä päivä on myös lähtenyt pikkuhiljaa laajentumaan, esimerkiksi Black Fridayn jälkeinen maanantai on nimeltään Cyber Monday ja tänä vuonna monessa paikassa koko meneillään oleva viikko on Black Week kaikkine tarjouksineen. Suomessa Black Friday on pikkuhiljaa pääsemässä alkuun ja omasta mielestäni se näkyi vahvasti ensimmäistä kertaa vasta viime vuonna, mutta siitä se lähtee ;D
Mutta, koska itse olen niin innoissani tästä, päätin koota teille muutamia linkkivinkkejä, tärppejä ja mun suosikkeja Black Fridayta koskien. Muistakaa, ettei kaikkia tarjouksia ole vielä näkyvillä jokaisella näistä sivuista! Kaikki kuvissa näkyvät tuotteet ovat aletuotteita, mutta osa on vain keskiviikon tarjoustuotteita.
Postaus sisältää seuraavaksi paljon linkkejä, mutta en hyödy itse yhdestäkään postauksen sisältämästä linkistä 🙂

Forever21 tarjoaa paljon Pre Black Friday -alennuksia, jotka ovat voimassa jo! Viime vuonna heidän alennuksensa olivat tosi hyvät ja alennusvalikoima oli todella kattava.
Ellokselta tulee päivittäin Superdeals-tarjouksia Black Weekin ajan.
Victoria’s Secretiltä tilasin paketin viime vuonnakin. Heillä on aina yllättävän paljonkin alennuksia ja paljon free gift -tyyppisiä tarjouksia. Tämä kannattaa tsekata ehdottomasti! Black Friday sivu on tässä.
NA-KD tarjoaa alekoodilla BLACKWEEK 30% alennuksen.
Nellyllä vaihtuu tarjous päivittäin! Heidän nettikaupassaan voi myös äänestää seuraavan päivän tarjousta 🙂
H&M:llä on myös vaihtuvia tarjouksia tämän viikon ajan. Viime vuonna Black Friday -valikoima ja alennukset olivat myös ihan ookoot.
BikBokin Black Week -tarjousvalikomaan pääset tästä.

Gina Tricotilla vaihtuu tarjous neljän tunnin välein sekä valituista tuotteista saa 30% alennusta.
Zalandolla on joka päivä eri tarjous, ja tänään keskiviikkona vuorossa on urheiluvaatteet.
Timberlandilla on koko viikon ja vielä Cyber Mondaynakin tarjouksia. Kampanjasivulle pääset suoraan tästä.
Cocopandalla on käynnissä Black Week! Joka päivänä on uudet erityistarjoukset ja koko valikoima on 25-70% alennuksessa Black Weekin ajan.
Kuulin huhua, että Lush lanseeraa (ainakin Englannissa) rajoitetun erän Black Friday -saippuan. Suomen tilanteesta en tiedä, mutta veikkaisin tiedossa olevan silti ainakin tarjouksia!
Verkkokaupan kattava Black Friday -sivu löytyy täältä, ja sinne julkaistaan vielä perjantaina lisää aletuotteita.
Jos halvemmat matkat kiinnostaa, kannattaa seurailla esimerkiksi näitä sivuja: Aurinkomatkat, TUI ja Ikaalisten matkatoimisto. Lentoja voit bongailla esimerkiksi Finnairin tai Norwegianin sivuilta. Sivuilla ei ole vielä tarjouksia, vaan ne julkaistaan vasta perjantaina.

Itselläni on erityisesti tähtäimessä aiemmin ihastellut kengät ja takki (oikeastaan kaksi mutta yritetään nyt pitää järki päässä). Niiden lisäksi toivoisin löytäväni uudet mom jeansit ja todennäköisesti tulen poikkeamaan myös Victoria’s Secretillä.
Toivottavasti joku teistä hyötyy näistä vinkeistä ♡ Odotatko sä Black Fridayta? Mitä sulla on ostoslistalla vai onko yhtään mitään?

×××
Black Friday -menoa tullaan varmasti näkemään snäpin puolella, joten kannattaa seurata mua siellä @ellimarias 😀

Lue myös

Onko kuva-albumit jo ihan last season?
Näe itsesi eri tavoin

Kommentoi