Ihana Naantalin vanhakaupunki ja beige vekkihame

idnaantaliHellou ja kivaa sunnuntai-iltaa ♡ Mulla oli takana täysin vapaa viikonloppu, joka tuli niin tarpeeseen viime viikonlopun jälkeen. Nämä päivät ovatkin menneet lähinnä palautuessa; käytiin leffassa, siivottiin ja vaan oltiin kotona. Nyt vielä illalla halusin tulla näyttämään teille tämän asun, joka itseasiassa piti postata jo eilen. Viikonlopun rentoiluissa yritin kuitenkin irtautua koneesta ihan kunnolla ja siksi istahdin koneen ääreen vasta tänään.

Nämä asukuvat napattiin muutama viikko sitten Naantalissa, kun oltiin lähdössä takaisin kotiin Tampereelle. Naantalissa oltaisiin viihdytty pidempäänkin, se on niin ihana paikka! Erityisesti tykkään nimenomaan tuosta vanhastakaupungista, ja kaupungeissa mun mielestä onkin aina parasta nämä alueet.
Tuo päivä oli melko viileä, mutta pärjäsin hyvin midimittaisella hameella, neuleella ja pitkällä takilla. Mä muutenkin yritän kovasti päästä siitä ajattelutavasta eroon, että hameet kuuluisivat vain kesään. Koska miksi kuuluisivat? Muilla vaatekappaleilla ja esimerkiksi kerrospukeutumisella hameestakin saa tarpeeksi lämpimän asun. Tuolloinkin olisin voinut pukea hameen alle vielä sukkahousutkin jos olisi ollut vielä kylmempi.Asu koostui mulle hyvin tyypillisistä vaatekappaleista. Tuo takki on ollut taas ilmojen viiletessä kovassa käytössä. Muita joita hämmentää tämän vuoden heittely säätiloissa? En muista että koskaan oltaisiin keväällä menty näin isoa vuoristorataa kevään ja takatalven suhteen, vai johtuuko se mielikuva vain viime vuoden superlämpimistä keleistä? Takin lisäksi tuo valkoinen neule on yksi isoimmista luottovaateistani ja edelleen tosi hyvässä kunnossa. Jalkoihin päätyivät maiharit, kun mulla ei ollut muita kenkiä mukana, juhlakorkkareita lukuunottamatta. Hattu on mun jokaisen huonon hiuspäivän pelastus ja se sopii mun mielestä superhyvin maihareiden kanssa yhteen.

Beige vekkihame on täällä blogissa uusi tuttavuus, mutta se vilahti esimerkiksi tässä IGTV-videolla. Mä olen parin vuoden aikana osoittautunut midimittaisten hameiden suurkuluttajaksi eikä loppua näy. Tämä yksilö on täydellinen hieman paksumman matskunsa vuoksi ja sopii siksi vähän viileimmillekin keleille.
takki TED BAKER
neule HOLLISTER
hame ZARA
kengät SKOPUNKTEN
laukku CHANEL
hattu H&M
Beige vekkihame – Mitä mieltä olet tästä asusta?
×××

Olethan muistanut tykätä blogista Facebookissa?


Lue myös

Hemmotteleva äitienpäivälahja: Vinkit + arvonta!
Meikkipöytä vaatehuoneen sisällä + Meikkipöydän valot halvalla

Kommentoi