Beige univormu syksyyn – ei vain yhden kauden trendi

id-riemukaariIhanaa viikonloppua ♡ Toivottavasti teillä on mennyt eilinen perjantai ja tänään lauantai kivasti. Mulla näihin päiviin on kuulunut erilaisten asioiden selvittelyä, asiakkaiden kuvien (ja videon) editointia, omat kuvaukset, kodin siivoilua ja käytiinpä katsomassa uusi Joker-elokuva. Huomisenkin suunnitelmat vaikuttavat kivoilta ja tehokkailta, ja tänään olisi tarkoitus pyörähtää vielä keskustassa. Kuitenkin vielä ennen sitä ajattelin jakaa teille nämä yhdet asukuvat alta pois.Beige univormu

Mulla on tosiaan aika paljon kuvia varastossa, joita yritän nyt lähteä purkamaan uusien tieltä pois. Nämä vanhat toki ovat myös kesäisempiä, joten toivottavasti se ei haittaa. Tämän postauksen beige univormu on kuitenkin siitä loistava, että se on eksynyt sellaisenaan päälle vielä ihan viime viikkoinakin. Ja uskoisin että tämä kombo eksyy tänä syksynä useamminkin päälle, toki sitten sukkahousujen, kaulahuivin ja pitkän takin kera.


Viime keväänä all beige -trendi oli todella iso juttu, ja itsekin hurahdin siihen kunnolla. Beigeä eksyikin tuolloin vaatekaappiin lisää, sopivissa määrin, varsinkin kun hoksasin sen sopivan hyvin mun muun väripaletin ympärille. Viihdyin silloin tosi usein beigessä ja viihdyn edelleen. Se tuntuu ihanan rauhalliselta väriltä, johon on helppo yhdistää valkoista, mustaa sekä myös vaaleanpunaista. Vaikka sitä tosiaan löytyikin jo vaatekaapista, tämä nykyinen suurempi määrä beigeä vaikuttaa jääneen kaappiin pysyvästi. Sen verran hyvin koen mun vaatekaapin toimivan nykyään.Vain yhden kauden trendi?

Pakko silti myöntää, että viime keväänä pohdin ja punnitsin tarkkaan beigen lisäämistä omaan valikoimaan. Mietin totta kai, onko nyt kyse hetken trendistä vai näenkö tämän itselläni pidemmässä juoksussa. Onneksi punnitsin asiaa, sekä hyvä että tein päätöksen jälkimmäisestä. Koen nimittäin, että olen onnistunut sitoutumaan tähän ”trendiin” hyvin ja sitä sen mun mielestä pitääkin olla. Jos vaatekaappiin pohtii uusia elementtejä, tulee miettiä pystyykö siihen sitoutumaan hetken trendin jälkeenkin.

Beigeä tulee siis näkymään mun asuissa vahvasti myös näin syksyllä. Haluan haastaa itseäni sen suhteen, että näyttäisin täällä enemmän tapoja, miten yhdistää beigeä ja etenkin koko beigeä syysasuihin. Mä en halua että all beige jää vain yhden kauden trendiksi, sillä mun mielestä se on niin paljon enemmän. Sekä sopiihan se nyt syksyn sävyjen kanssa yhteen ihan kuin nenä päähän! Myös tummanruskean kaverina beige näyttää vastustamattomalta ♡


farkkutakki MARIMEKKO
neule MANGO
neulehame MANGO
kengät NIKE
laukku CHANEL


Mutta mitäs pidätte tästä asusta? Mä olen tykännyt tuosta neuleasukombosta hurjan paljon sen rentouden vuoksi, mutta samalla se näyttää supertyylikkäältä. Ja tuo ihana Marimekon farkkutakki sopii mun mielestä täydellisesti neulekombon kaveriksi, eikö vain?Beige univormu syksyyn – iskeekö all beige sinuun edelleen?
×××

Kävitkö Instagramissa jo osallistumassa I Love Me -messulippujen arvontaan?


Lue myös

Näin shoppailet fiksusti kulutusjuhlassa
Maailman puhtainta vettä Suomen puhtaasta luonnosta

Kommentoi