Asun tuunaus uudelleen: Loppukesän asu päivitettynä alkukevääseen

iduus

Asun tuunaus uudelleen? Kuinka päivittää lämpimien päivien asukokonaisuus hieman viileämmälle kelille? Mä tykkään käyttää ympäri vuoden tosi samantyyppisiä asukokonaisuuksia, ja jonkun verran tulee tuunattua samoja asuja vain eri lämpötiloihin. Suomessa se itseasiassa onkin loistava taito, joka säästää vaatekaappia vuodessa yllättävän paljon.

Muistaako joku tämän asun? Postauksen pääosassa oli tuo kymmenen kokoa liian iso paita, jonka yhdistin tekonahkalegginseihin. Samaisesta asusta inspiroiduin myös eilen, mutta aamuiset pari pakkasastetta ei antanut myöden täysin samalle asulle. Pohja oli kuitenkin täysin sama ja sitä lähdin tuunaamaan keliin sopivaksi.


Olen taas viime aikoina käyttänyt yllättävän paljon neuleen ja kauluspaidan yhdistelmää. Näitä vastaavia settejä tuli käytettyä erityisen paljon Englannissa, ja sitten se vähän jäi. Se on kuitenkin loistava keino tehdä asusta lämpimämpi, joten heitin tämän ihanan marjapuuron värisen neuleen tuon ison kauluspaidan päälle. Tämä neule lähti muuten ainoana vaateostoksena mukaan Saksasta ja olin katsellut sitä jo aiemmin Suomessa. Neuleita mä en tosin saanut ostaa enää yhtään, mutta tämän kohdalla sorruin. On se toisaalta saanut jo nyt niin paljon käyttökertoja, että meidän yhteiselo vaikuttaa lupaavalta.Lämpimän kauluspaita + neule -setin lisäksi heitin päälle totta kai paksumman tekonahkatakin. Viimeksi päällä oli kevyt vaaleanpunainen tekonahkatakki, joka on malliltaan tosi lyhyt ja siksi hyvin kesäinen. Tämä talveen sopiva musta oli siis valintani tällä kertaa. Onko siellä muuten muita, jotka tuskailevat tämän perinteisen kevätongelman kanssa; aamulla on tosi kylmä, mutta päivällä paahtuu? Tämä takki oli nimittäin eilen iltapäivällä vähän liikaa, vaikka tuli todellakin tarpeeseen aamulla.


Viimeksi mulla oli jalassa tennarit, joissa on kevyt kangaspinta, mutta valintani oli eilen maiharit. Käytetyimmät kengät tähän asti tämän vuoden puolella, haha! Pikkuhiljaa alkaa nämä toki vaihtua takaisin tennareihin. Mä muuten tykkään ihan superpaljon noiden tekonahkalegginsien ja maiharien yhdistelmästä!


Ja näin saatiin aikaan mulle hyvin tyypillinen työarjen asukokonaisuus. Vuodenaikaan sopivamman siitä teki neule paidan päällä, lämpimämpi takki ja lämpimämmät kengät.

takki ONLY
neule VEROMODA
paita H&M
legginsit H&M
kengät SKOPUNKTEN
reppu TED BAKER


Asun tuunaus uudelleen – Mitä tykkäät tästä asusta?
×××

Olethan jo tykännyt blogista Facebookissa?


Lue myös

The Beauty Egg Collection - Lookfantastic
Recklinghausen - pieni ja keväinen kaupunki Saksassa

Kommentoi