Asukuvia ja ajatuksenjuoksua

Nämä ovat ne asukuvat, joihin mulla meni muutama viikko sitten fiilis ihan täysin ja meinasin jättää nämä kokonaan julkaisematta. Päätin sitten kuitenkin käyttää nämä hyödykseni, kun tykkään silti tuosta asusta ja itse kuvista kyllä tosi paljon, mutta niin.

Mä omistan kauluspaitoja muutaman kappaleen ja puen jonkun niistä päälle kun haluan näyttää vähän virallisemmalta. Kuitenkin toisinaan haluan pukea sellaisen päälle, mutta vähän rennommin ja usein silloin ratkaisu on pehmeä neuletakki. Tämä on myös ihan loistava tapa Suomessa, sillä tää yhdistelmä on lämmin! Aluksi täällä Englannissa oli jopa liian lämmin tämän yhdistelmän käyttämiseen, ja kuten mun hiuksista taas voi huomata, kuvat on otettu Suomessa joskus syyskuun alussa. Nyt kuitenkin pari viikkoa sitten tännekin iski se kylmyys ja tämä setti on eksynyt pariin kertaan päälle, koska mun silmään asiallisen kauluspaidan ja rennon neuletakin välinen kontrasti on ihana.

Stressaaminen ja tehtävien asioiden kasaantuminen on muuten taas alkanut ihan rytinällä. Mun perhe ja poikaystävä olivat täällä vierailemassa vain viikon välillä toisistaan ja oonkin juuri ja juuri pysynyt kiinni koulun tehtävistä täällä. Mulla kuitenkin on muutama onlinekurssi Suomestakin ja niissä oon jäänyt jälkeen aika ikävästi. Varasinkin huomenna alkavan viikonlopun itselleni ja koulujutuille, joten toivotaan että saisin tehtyä mahdollisimman paljon tehtäviä alta pois.

Mulla on myös ollut niin kiire, että blogi on jäänyt ehkä hiukan vähemmälle. Se harmittaa mua kovasti, kun mulla olisi kuvamateriaalia vaikka muille jakaa, samoin kuin toteutettavia postausideoita, mutta aika niiden toteuttamiseen on kortilla. Myös muiden blogien lukemiseen mulla ei oo ollut niin paljoa aikaa, vaikka se on sellainen juttu, joka saa mut rentoutumaan. Samoin oon huomannut, että teidän jättämät ihanat kommentit ovat joutuneet odottamaan vastausta jopa muutamia päiviä. Pahoittelut tästä, yritän ehtiä jatkossa vastaamaan niihin nopeammin! ♡

Mutta on mun elämässä tapahtunut paljon positiivistakin! Tajusin tässä yksi päivä, että mullahan on jo kasassa suurin osa joululahjoista. Yleensä mä suunnittelen lahjat kyllä tosi ajoissa, mutta niiden hankkiminen voi joskus jäädä aika viime tippaankin, mutta tänä vuonna lahjastressi ei taida iskeä. Joulusta puheenollen, tällä avattiin viime lauantaina joulutori josta oon niin fiiliksissä! Kalenteria katsoessani huomasin myös, että enää melkein tasan kuukausi siihen että lennän joulunviettoon Suomeen. Tavallaan kauhistuttaa että mihin tämä aika on taas mennyt, mutta toisaalta oon todella onnellinen että pääsen hetkeksi kotiin ja näen taas kaikki tärkeät ihmiset.

Viimeaikoina oon siis nähnyt paljon uusia paikkoja, matkustellut paljon tässä lähistöllä, tehnyt paljon ihania suunnitelmia tuleville viikonlopuille, saanut varastoon taas monet uudet asukuvat, ollut vähän kipeänä ja käynyt teatterissa katsomassa upean musikaalin. Ostettiin joulukortitkin sekä aloitin katsomaan The Originalsia Netflixistä. Tilasin myös vihdoin uudet korut korvalävistyksiin ja vaihdoin ne. Samalla tilasin uusia kaulakoruja, joten enää mun ei tarvitse käyttää vain sitä yhtä ja samaa ankkurikorua joka on täällä blogissakin jo näkynyt kyllästymiseen saakka haha. Ja ai niin, mulla on nyt myös lentolippu Suomeen tammikuun lopulle! 🙂


kauluspaita Gant × neuletakki Cubus × farkut Levi’s × kengät Kookenkä × hattu H&M

Tästä tekstistä tuli nyt aika sekamelska mun kuulumisista, mutta tuntui hyvältä kirjoittaa ne vain ajatuksenjuoksuna alas. Mitä teille kuuluu? ♡

×××
Täällä Englannissa otetut (toistaiseksi) kaikki asukuvat on kuvattu paremmin yleiskuvaukseen soveltuvalla 25mm objektiivilla, koska asukuvien yhteydessä oon kuvannut niin paljon muutakin enkä jaksa kantaa kahta linssiä mukana. Tämän postauksen kuvat otettiin 60 millisellä koska olin Suomessa vielä tuolloin, ja damn nyt tuli ikävä sillä otettuja asukuvia!! 😀

Lue myös

Yksi maailman kauneimmista paikoista - The Needles
Testissä naamiot: Minnie, Peel off, Gold ja Bubble

Kommentoi