Asukuvat Helsingistä: Beigeä, valkoista ja ihana neulehuppari

Asukuvien aika taas! Tämä asu mulla oli päällä Helsinkipäivänä, kun käytiin Fuze Tean tilaisuudessa ja Sara nappasi taas nämä kivat asukuvat ♡ Tykkäsin tästä asusta ihan hurjan paljon, ja tämä oli pitkästä aikaa sellainen omasta mielestäni onnistunut asu. Se myös kuvastaa tosi hyvin mun tyyliä, joten ehkä se johtuikin siis kotoisasta olosta näissä vaatteissa.

 

Asua lähdin kokoamaan tuon ihanan neulehupparin pohjalta. Se on Gantin huppari, jonka löysin halvalla Facebook-kirppikseltä. Ja oon ihan rakastunut siihen! Se on just sopiva tuollaisena vähän lyhyenä ja näyttää tosi tyylikkäältä ja siistiltä, vaikka kyseessä onkin huppari. Nuo yksityiskohdat, duffelinapit ja helman kiristysnauha, ovat myös mun mielestä ihanat. Ainoa miinus on hihat, jotka ovat 3/4-hihat ja tykkäisin enemmän jos ne olisivat täyspitkät mutta kelpaa se loistavasti näinkin.

 

Takki on myös Facebook-kirppislöytö, tosin jo parin vuoden takaa. Tätä tulee harvemmin enää käytettyä, kun vaaleanpunaiset takit ovat vieneet mun sydämen, mutta silti tämä tuo kivaa vaihtelua niihin kaikkiin pinkkeihin asuihin. Mun mielestä sen väri sopii just hyvin valkoiseen huppariin ja toi huppu asettuu sen kanssa myös loistavasti!

 

Tuona päivänä mulla oli läppäri mukana, koska halusin käyttää junamatkan täysin hyödyksi. Ensin ajattelin ottaa arkilaukun mukaan, mutta päädyin tuohon valkoiseen reppuun loppujen lopuksi. Ja olihan se sitten parempi ratkaisu, koska tuo sopii asuun mun mielestä tosi hyvin. Reppuja mä en käytä kovin usein (paitsi sitä crossbodyksi taipuvaa minireppua), mutta aina kun käytän, mietin että miksi en hyödynnä niitä useammin. Sellaista on niin paljon mukavampi ja helpompi kantaa, varsinkin koko päivän reissuilla kun kannettavaa on paljon eikä tavaroita voi jättää mihinkään.

 

takki Marks & Spencer × huppari Gant × farkut Levi’s × kengät Timberland × reppu Accessorize

Mun tyyli tosiaan vaihtelee todella paljon tyttömäisen ja chillimmän välillä, ja tämä on sitä jälkimmäistä. Toisaalta on kiva että voi pukeutua tosi vaihtelevasti, mutta välillä se aiheuttaa mullekin paljon päänvaivaa. Myöskin niitä tyttömäisempiä asuja tulee jotenkin kuvattua blogiin useammin, vaikka ehdottomasti haluaisin tuoda esille tätä toistakin puolta mun tyylistä. Toivottavasti tekin tykkäätte nähdä välillä muitakin kuin vaaleanpunaisia asuja ♡

 

Mitä pidit tästä asusta? Iskeekö hupparit suhun?


×××
Olethan muistanut liittyä lukijaksi esimerkiksi Blogit.fi -sivun kautta?

 

Lue myös

Blogiyhteistyöt 3: Mitä on kevytyrittäjyys ja kuinka laskuttaa bloggaajana?
Päiväreissu Tallinnaan bloggaajaporukalla

Kommentoi