Asuinspiraatiota syksyyn


Kaupallisessa yhteistyössä Esprit
Mä en oikein Suomesta tiedä, mutta täällä päin syksy on vasta lähdössä kunnolla käyntiin. Täällä Englannissa on vielä ollut jopa 17 asteen lämpötiloja ja sellainen normaali on 14 astetta. Se onkin ollut suomalaiselle aika haasteellista, kun mä olen tottunut tähän aikaan vuodesta pukemaan päälle paksummat housut, neuleen ja takin ja silti valmistautunut hytisemään kylmässä hahah 😀 Ja täällä kun oon pukeutunut neuleeseen, oon paahtunut elävältä.
Oon silti nauttinut näistä keleistä tosi paljon kun Suomessa kesä jäi tänä vuonna tosi lyhyeksi niin on ihana saada vähän pidempään kestävä lämmin alkusyksy. Syksy on muutenkin ehkäpä jopa mun lempivuodenaika ja erityisesti mä rakastan syyspukeutumista. Kokosinkin siis tähän neljä asukollaasia inspiraatioksi. Suomessa tosiaan taitaa olla jo paljon kylmempi, mutta luulisin näiden silti toimivan vielä sielläkin, muutaman lisävaatekerroksen avulla. 
Ekaa kertaa ikinä mä muuten pyrin kokoamaan nämä asut pääosin sellaisista jutuista, mitä multa jo löytyy kaapista. Tämä siksi, että haluan oppia pukemaan jo omistamiani vaatteita monipuolisemmin jotta käyttöä olisi enemmän. Haluan myös inspiroitua omasta vaatekaapista siksi, ettei tarvitsisi aina olla ostamassa lisää ja lisää. Tähän samaan aiheeseen liittyen julkaisinkin torstaina tämän kirjoituksen ylipolvensaappaiden yhdistämisestä.

Tämä asu tulee pääsemään juuri tällaisenaan testiin toivottavasti pian, nimittäin nämä kaikki jutut mä omistan jo! Ylipolvensaappaat ovat olleet mulle tänä syksynä ihan must have, ja missiona on myös ollut opetella käyttämään hameita enemmän. Suomessa tähän voisi heittää paksummat sukkahousut, trenssin ja paksun kaulahuivin. Miksei jotain suloista pipoakin hatun tilalle! 🙂

Tänä syksynä mun silmää on miellyttänyt tosi kovasti navy bluen ja viininpunaisen yhdistelmä, jonka bongasin Pinterestistä jostain hääinspiraatiokuvasta. Tätä yhdistelmää ei näe usein, mutta kun mä näen sellaisen, ensimmäinen asia mitä ajattelen on ”stunning!!!”. Nuo ovat molemmat tosi tummia värejä, joten itse raikastaisin tätä yhdistelmää valkoisella. Tänä syksynä iso hitti on myös ollut helmikirjaillut vaatteet ja siksi valitsin tähän juuri tuon collegen. Kuvan mukainen tummansininen kauluspaita tulisi mulle tosi tarpeeseen, sehän sopisi ihanasti myös valkoisen neuleen alle!

Mä rakastan tämän asun värimaailmaa! Ihan kuin pukeutuisi ruskaan ♡ Mulla on vielä hakusessa tuollainen täydellinen ruskea tai ruosteen värinen korkeakauluksinen neule ja nuo tekonahkahousutkin menivät harkintaan edellisten hajotessa. Myös tuo ruskea hattu himottaisi kovasti, mutta taidan toistaiseksi tyytyä siihen mun mustaan versioon. Tää on muuten tosi perinteinen mun tyylinen syysasu; neule, tekonahkahousut, nilkkurit ja trenssi. Toimii aina.

Tämä asu onkin vähän muista poikkeava, mutta halusin mukaan jotain vähän erilaistakin. Koen nimittäin mun oman tyylin olevan todella tylsä ja siksi haluan inspiroida itseäni menemään myös sinne mukavuusalueen ulkopuolelle pukeutumisessakin. Poolopaidat ovat avainasemassa mun pukeutumisessa tänäkin syksynä ja erityisen hyvältä mun silmään näyttää niiden yhdistäminen kerrostettuihin kaulakoruihin. Haluaisin myös oppia käyttämään muitakin alaosia kuin farkkuja, jotka mulla tuntuu olevan aina jalassa kesää lukuunottamatta. Tällaisistakin housuista kuitenkin saa ihan sopivat kylmemmillekin säille, kun alle voi lisätä vaikkapa sukkahousut lämmittämään.
Mitkä on tärkeitä elementtejä sun syyspukeutumisessa? Mikä näistä asuista on sun lemppari? 🙂

×××
Just nyt ollaan matkalla Nottinghamiin Robin Hood -kierrokselle ja sieltä tulee varmasti paljon matskua Snapchattiin, joten seuraa mua siellä @ellimarias 🙂

Lue myös

1 934 kilometriä välissä
Mikä ärsyttää bloggaajissa ja blogimaailmassa?

Kommentoi