True parisian outfit (or not) – Asu täynnä sydämiä

id-heartsIhanaa myöhäisiltaa ♡ Melkein jo mietin, olisiko pitänyt siirtää postauksen julkaisemista, mutta toisaalta välillä on kiva olla suunnittelematta sen enempää ja vaan antaa mennä. Viime viikolla tein paluun töihin parin lomaviikon jälkeen ja vauhdissa on ollut vähän hankala pysyä mukana. Töissä kyllä sain kaiken kiinni kuten piti, mutta tuntuu että muu elämä ei sitten pystynytkään samaan haha 😀 No, ehkä tämä tästä vielä tasaantuu.
Tämän päivä (vai illan vai jopa yön) aihe kuitenkin on tämä asu täynnä sydämiä. Asu on peräisin Pariisin reissulta, ja tähän sain inspiraation ihan täysin stereotyyppisestä pariisilaisesta pukeutumisesta. Todellisuudessahan tämä on hyyyvin kaukana oikeasta pariisilaisesta eikä kenelläkään paikallisella näkynyt mitään vastaavaa päällään. Kyseessä onkin siis pelkkä stereotypia ja sen vuoksi paistoi varmasti kilometrien päähän että olen turisti. Ja se oli tietysti ihan ok!
Asu täynnä sydämiä lähti rakentumaan totta kai tuon upean sydänpaidan ympärille. Paita on saatu pr-lahjana Ellokselta ja sehän on kuin tehty minulle! Paita on yhtä aikaa todella tyylikäs mutta silti valtavan söpö. Siitä näkyy tosi hyvin läpi, joten vetäisin alle perus mustan pitkähihaisen joka tosin oli päivän mittaan toisinaan jopa liian lämmin vaihtoehto.

Paidan kaveriksi valitsin mustan röyhelöhameen, jonka olin aiemmin löytänyt Zadaasta. Tuo hame on melkoisen lyhyt, joten sukkahousuja on aivan ehdottomasti käytettävä alla 😀 En myöskään yhdistäisi tämän kanssa mitään lyhythihaista liian paljastavan vaikutelman vuoksi, joten tuo pitkähihainen paita tasapainotti hametta oikein kivasti.


Lisää sydämiä ripottelin asuun aurinkolasien sekä korvakorujen muodossa, koska sydämiähän ei voi olla asussa liikaa, right? Korvikset olivat lainassa ja aurinkolasejakaan en pitänyt päässä koko päivää pilvisen kelin vuoksi. Myös musta baskeri löytyi kesken päivän, kun ostin sen eräästä kojusta. Mustaa ohuempaa versiota olinkin etsinyt syksyä varten harmaan kaveriksi, joten kiva että se löytyi tuolta 🙂paita ELLOS (pr-lahja)
hame 2ND HAND
baskeri PARIISI
aurinkolasit JUNKYARD
kengät MANGO
laukku MANGO

Asu täynnä sydämiä – Joko sydämistä on tullut yliannostus?
×××

Seuraathan blogia jo myös Facebookissa?


Lue myös

Kalajoen Hiekkasärkät + viimeinen lomapäivä!
Kuntokeskus Liikku ja Liikku-bucketlist

Kommentoi