Asu täynnä murrettuja syysvärejä

Hui, melkein viikko on vierähtänyt edellisestä postauksesta! Mun tosiaan piti ajastaa postauksia Venäjän reissun ajaksi, mutta aika ei antanutkaan myöden, kuten ei myöskään sille, että olisin matkalla ehtinyt kirjoitella. Reissu verotti myös monella tavalla, joten siksi palailenkin tänne vasta nyt.

 

Joka tapauksessa, voidaan heti siirtyä asukuvien pariin! Tuntuu että asukuvista olisi ikuisuus tämän minitauon vuoksi hahah. Nämä kuvat otettiin päivänä, josta tein niin my day -postauksen kuin kirjoittelin P.A.Z:n blogi-illastakin. Tuona päivänä aikataulu oli kiireinen, mutta onneksi ehdittiin nipistämään pieni puolen tunnin breikki näille kuville. Mä nimittäin olin jo aiemmin spotannut aivan ihanan kuvauslokaation ja halusin ehdottomasti päästä sinne kuvaamaan.

 

Pakko kuitenkin myöntää, ettei tuo lokaatio näyttänytkään kuvissa ehkä niin upealta kuin mitä ajattelin. Kyseessä kuitenkin oli suloinen ja syksyinen katu, mutta autot olisivat saaneet olla poissa 😀 No joo, kivoja kuvia saatiin silti aikaiseksi.

P.A.Z:n kunniaksi olin valinnut päälle tuon aivan ihanan hameen, joka on P.A.Z:lta peräisin. Sen sävy on ihan täydellisen syksyinen ja rakastan erityisesti hameen mittaa; se ei nimittäin ole liian pitkä eikä liian lyhyt. Hame on myös juuri sopivan rento käytettäväksi neuleen kanssa, mutta yhdistämällä eri tavalla siitä saisi varmasti juhlavammankin.

 

Kuten olen monesti täällä sanonut, mun lempijuttu tämän syksyn pukeutumisessa on hameiden ja neuleiden yhdistelmä. Siksi valitsinkin hameen kaveriksi tuon beigen neuleen, joka on muuten ollut kovalla käytöllä tänä syksynä. Ostin sen viime syksynä Englannista ja siellä olikin niin lämmintä, ettei näin paksua neuletta tullut heitettyä päälle kovinkaan usein. Tykkään erityisesti neuleen väristä sekä kauluksesta, ja onhan tuo vähän baggy malli myös ihan täydellinen.

Nuo nilkkurit muuten kaipaisivat todella kipeästi päivitystä. Rakastan chelsea bootseja varsinkin syksyisin, mutta nuo mun yksilöt alkavat olla jo huolestuttavasti kuluneet kärjistä. Uusia täydellisiä on kuitenkin ollut vaikea löytää, joten vinkkejä otetaan vastaan; mistä löytyy täydelliset uudet chelsea bootsit? 😀

 

hame P.A.Z × neule FatFace × takki Marks & Spencer × hattu H&M × kengät Kookenkä

 

Asu täynnä murrettuja syysvärejä – Mitäs pidät?

 


×××
Olethan jo lukija Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Blogi-ilta P.A.Z-myymälässä: Syksyn avaintuotteita ja stailauskisa
× Syksyn lempitrendit 2018: Mitä aion hankkia ja testata?
× Ruutujakku ja punaiset asusteet: Ensimmäinen syysasu
 

Lue myös

Viimeaikaisia ostoksia: Alkusyksyn ostokset
10 kuvaa Pietarista: Kurkkaus ensimmäiseen Venäjän reissuun

Kommentoi