Asu syksyn kotikulmilta: Ihan Barbiena Southamptonissa


Noniin, täältä pesee ensimmäiset Lontoon reissun asukuvat! Asukuvia tuli otettua kolmena päivänä neljästä, joka on mun mielestä tosi hyvä saldo. Keikka-asun olisin halunnut kuvauttaa, mutta ei vaan ehditty, joten oon miettinyt pitäisikö se kuvata näin jälkeen päin. Se oli nimittäin ainakin mun mielestä tosi suloinen.

 

Mutta tosiaan, tämä ensimmäinen on asu syksyn kotikulmilta. Heti reissun ensimmäisenä päivänä me nimittäin suunnattiin Southamptoniin suoraan lentokentältä. Ja ette uskokaan mikä onnellisuuspuuska siellä iskikään! Mieleen tulvi ihan valtavasti ihania muistoja ja siellä todellakin oli kyynelissä pidättelemistä. Mä en edes oikein tiedä mikä siinä Sotonissa niin viehättää, kun ei se ole mikään kovin kaunis kaupunki. Se vain taisi viedä niin ison palan mun sydämestä tarjotessaan mulle kodin Englannista.

 

Meillä oli ihan liian vähän aikaa Southamptonissa, mutta ehdittiin käydä syömässä ja kävelemässä pieni lenkki parin puiston ja keskustan läpi. Samalla käveltiin mun syksyn kodin ohi ja kuljettiin samoja pikkukatuja pitkin, joissa mä kipitin vielä puolivuotta sitten päivittäin. Olo oli tosi kummallinen, sillä tämä oli Suomeen paluun jälkeen ensimmäinen kerta Southamptonissa. Oli yhtä aikaa jotenkin sanaton, onnellinen, haikea ja surullinen olo. Sitä fiilistä on vaikea edes selittää.

 

Southamptonissa mulla oli kuitenkin tällainen asu päällä. Nuo housut ovat matkustamiseen ihan parhaat, sillä ne ovat aina sopivan viileät ja tarpeeksi lämpimät. Ne ovat ylipitkät ja siksi lämmittävät just sopivasti myös nilkkoja ja jalkateriä. Toki tuo lahkeen laahaaminen maassa on toisaalta tosi ällöttävää, mutta pesua ne vain vaativat sitten useammin. Noita housuja on tullut juurikin siksi käytettyä liian vähän, mutta pitäisi vain rohkaistua ja myöntyä sille useammin pesemiselle:D

 

Tuo body löytyi bloggaajien Tallinnan reissulta. Bodyjäkään mä en käytä kovin usein, mutta pitäisi ehdottomasti! Musta body sopii mun mielestä älyttömän hyvin noiden housujen kanssa yhteen, ja tuo Barbie-teksti on mun mielestä tosi suloinen. Ja se sopii täydellisesti pinkin tekonahkatakin kaveriksi haha. Tuossa bodyssä on se iso miinus, ettei haarassa ole nappeja, joten vessassa käynti on aina oma operaationsa, mutta mä selvisin.

 

Tätä kirjoittaessani tajusin, että mullahan oli tuolloin päällä pelkkää Bershkaa. Se oli kyllä ihan puhdas vahinko, ja onneksi sentään laukku ja kengät olivat muualta. Nuo Niken tennarit on jo niin nähty täällä mun blogissa, mutta ne vaan on ihan ehdottomat tällaisille reissuille, kun tulee käveltyä paljon. Myös tuo laukku on näkynyt täällä luvattoman monta kertaa, mutta kun sekin on paras pikkulaukkuvaihtoehto reissuille, joten toivottavasti ette kyllästy:D

 

takki Bershka × body Bershka × housut Bershka × kengät Nike × laukku Michael Kors × aurinkolasit Ray-Ban × kello Daniel Wellington (saatu)

 

Tuo kuvauspaikka oli muuten mun lempipaikkoja Southamptonissa. Westquayn edustalla oleva auki on vaan niin nätti ja sympaattinen, ja varsinkin pimeällä. Oi vitsi, tuleepa taas ikävä sinne näitä kuvia katsoessa ♡

 

Asu syksyn kotikulmilta – Mitä tykkäät Barbie-asusta?

 


×××
Seuraatko mua jo Instagramissa @ellileppiniemi?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Tämä on ollut kuluneiden viikkojen luottoasu
× Punaiset kengät asun väripilkkuna + sopiiko huivi vain pitkähiuksisille?
× Pastels everywhere: Rento pastelliasu ja suloinen pastellitalo
 

Lue myös

Näin valehtelen netissä ja somessa -blogihaaste
Englannin matkan kohokohdat

Kommentoi