Ällösöpöä romantiikkaa

Me treffattiin taas Nooran kanssa perjantaina asukuvien merkeissä. Olin siitä ihan älyttömän innoissani, enkä turhaan, koska Noora sai napattua musta tosi paljon kivoja kuvia ♡ Toivottavasti onnistutaan treffaamaan uudestaan pian!


Käytiin siis kuvaamassa Näsilinnalla ja mä rakastuin tohon lokaatioon niin kovaa! Mietin vaan että miksen ole aiemmin tajunnut käydä tuolla. Siellä oli tuo ihana maalaisromanttinen portaikko ja mun asu mätsäsi omasta mielestäni siihen kyllä paremmin kuin hyvin. Mun asun värimaailma oli myös tosi hempeä, mutta olin vaan tosi iloinen tästä asun ja kuvauspaikan combosta. Ehkä jonkun mielestä meni liian ällösöpöksi, mutta mä tykkäsin tosi paljon.


Tuo midihame on muuten ollut mulle ihan luottovaate nyt kesällä. Just puhuin siitä, etten enää viihdy niin paljoa shortseissa tai lyhyissä hameissakaan, niin tämä hame on tullut niiden kaikkien tilalle. Siinä ei tule kuuma ja asu näyttää tämän kanssa ihan varmasti kesäiseltä. Väri on myös niiiin täydellinen, se ei nimittäin välttämättä tarvitse parikseen mitään muuta kuin tavallisen valkoisen t-paidan ja toimii! Rakastan myös tuota vaalean farkun ja vaaleanpunaisen yhdistelmää.


Midihametta mä oonkin etsinyt kissojen ja koirien kanssa valkoisenakin, koska uskon että se olisi myös tosi käytännöllinen. Mutta ei sellaista löydy mistään?? Kaikkia muita värejä tuntuu olevan, mutta ei vaan valkoista. Tyllihameista kyllä löytyy ihania valkoisiakin, mutta en halua tylliä. Jos teillä jollain on mulle jotain vinkkiä tästä, heittäkää ihmeessä kommentteihin!
Mutta, miltä tää asu näyttää teidän silmään? 🙂

t-paita H&M × hame BikBok × farkkutakki Cubus × kengät Converse

×××
Seuraathan mua jo myös Instagramissa @ellileppiniemi? 🙂
Asuntomessut 2017
Dunkirk

Kommentoi