All beige, ruusukultaiset tennarit ja helmipinni

idbeige

Puhuin aiemmin tässä postauksessa siitä, että yksi tämän kevään isoimmista trendeistä on ehdottomasti kokobeige. Asut saavat olla beigeä päästä varpaisiin, ja mitä enemmän sama sävy toistuu, sen parempi. Mua itseänikään ei ole miellyttänyt mikään muu trendi pitkään aikaan niin paljoa kuin tämä all beige -trendi. Se onkin ollut helppo toteuttaa oman vaatekaapin kautta ja ehkä siksi innostuinkin siitä niin paljon.

Tähän asuun pukeuduin pari viikonloppua sitten, sen jälkeen kun olin kuvannut ensimmäisen IGTV-videoni. Videon ideana oli neljä asuideaa, jotka kaikki olivat all beige -teemalla suunniteltu. Tämä asu koostuikin videossa näkyneistä elementeistä ja vaatekappaleista, ja viihdyin tässä superhyvin. Videon jälkeen jätin siis päälleni tuon beigen poolopaidan ja heitin jalkaan nuo beiget leveälahkeiset housut.
Kirppiskasasta takaisin käyttöön

Fun fact muuten; nuo housut nappasin kuukausi sitten kirppiskasasta takaisin vaatekaappiin. Tajusin etsiväni netistä beigejä housuja, kunnes muistin että mullahan on kirppiskasassa sellaiset. Kaivoin ne sieltä esiin, testasin uudelleen päälle ja pohdin miksi olinkaan koskaan siirtänyt ne sinne. Onneksi en ole vieläkään ehtinyt (lue: saanut aikaiseksi) viedä noita isoja kirppiskasseja pois kotoa 😀Tuo lyhyempi Ted Bakerin villakangastakki on taas päässyt käyttöön, kun kelit ovat lämmenneet. Paitsi että tällä viikolla se on takatalvesta johtuen vaihtunut takaisin pidempään, haha. Joka tapauksessa tuo lyhyt versio on täydellinen välikauden takki, ja odotan taas kevään paluuta jotta se pääsee uudelleen päivittäiseen käyttöön.
Toinen kevään iso trendi – helmipinnit

Huomaatteko toisen kevään ison trendin tässä asussa? Kyllä, se on tuo helmihiuspinni! Helmipinnejä on näkynyt toooodella paljon ja omani hankin Kööpenhaminan reissulta. Mulla on tosi liukkaat hiukset ja siksi tämän pitäminen on haastavaa, jossen ensin lisää hiuksiin esimerkiksi kuivashampoota tai lakkaa. Mä en yleensä käytä oikeastaan mitään muotoilutuotteita, ja siksi tämä onkin ollut vähän haastavaa. Kuivashampoot tosin ovat usein käytössä, ja helmipinniä tykkäänkin käyttää varsinkin ”toisen päivän” hiusten kanssa.
Ja hei nuo kengät! Vitsi olin näistä niin fiiliksissä, kun löysin ne pari vuotta sitten. Ne olivat mun mielestä maailman hienoimmat kengät ja ovat siellä kärjessä toki edelleen. Olen vaan kokenut ne hankaliksi yhdisteltäviksi ja olen käyttänyt niitä lähinnä kokomustissa asuissa, joita ei mun päällä usein näe. IGTV-videota kuvatessa hoksasin miten hyvin ne sopivatkaan beigen kanssa ja nyt ne ovat ulkoilleet jo pariin kertaan beigen asun seurassa. Mitä mieltä olette, eikö ruusukultaiset tennarit sovikin tähän kuin nenä päähän?

Otetaanpa tähän taas kestotyylihaaste mukaan! Takista ja poolosta saan molemmista yhden pisteen. Housut ovat kaksi vuotta vanhat, samoin kuin kengät. Laukku tosiaan on ainakin 31 vuotta vanha, mutta ilman laukkua saan kuusi pistettä ja arvosanan kestotyyliedistyjä. Lue kestotyylihaasteesta lisää täältä.takki TED BAKER
housut H&M
poolo P.A.Z
kengät NIKE
laukku CHANEL
Mitä mieltä olet all beige -trendistä?
×××

Näet mun ensimmäisen IGTV-videoni täältä!


Lue myös

Sarjavinkit maanantaihin - Mun katselulistalla juuri nyt
The Beauty Egg Collection - Lookfantastic

Kommentoi