Alkukesän suosikit

Mä en olekaan pitkään aikaan esitellyt kunnolla viimeaikaisia suosikkeja, joten eiköhän ole perinteisen suosikit-postauksen aika. Olen varmaan ollut kuluneina viikkoina erityisen hyvällä tuulella, koska suosikkeja olisi ollut nyt ihan järjetön pino. Vähän piti kuitenkin karsia, joten tässä ne muutamat isoimmat suosikit.

 

Me ollaan puhuttu tosi pitkään Mishan kuvasta teetetyn taulun hankkimisesta, ja vihdoin saatiin toteutettua se! Meitä lähimmässä Mustissa ja Mirrissä oli nimittäin pari viikkoa sitten lemmikkien kuvauspäivä, ja Misha sitten vietiin sinne. Kuvista tuli odotettua onnistuneempia ja yhdestä päätettiin teettää tällainen pieni taulu. Katsokaa nyt kuinka hurmaava hän on ♡

 

Nämä Ray-Banin aurinkolasit ovat olleet ehdottomasti käytetyin asuste yli kuukauden aikana. Mulla oli Instrumentariumiin lahjakortti, jolla sitten ostin nämä lasit. Mun oli tarkoitus valita jotain ihan täysin erilaista, mutta nämä veivätkin mun sydämen. Enkä ole hetkeäkään katunut, vaikka mietinkin paljon onko nuo siniset linssit hankalat mutta nehän sopivat kesään ihan täydellisesti!

 

MayBeautyn kasvonaamiot nousivat heti lemppareiksi! Sain heiltä paketin tuotteita testiin ja nämä ovat todellakin niin hyviä kuin mitä puhutaan. Mun ylivoimainen lemppari näistä oli The Fantastic Foot Mask, jota ei valitettavasti näy kuvassa. Se toimi ihan järjettömän hyvin!

Myös tuo Moroccan Miracle Hair Serum -hiusöljy on ollut iso apu ja kasvonaamioista tykkäsin eniten savinaamiosta. MayBeautyltä saa muuten ihanan monipuolisen Face Kit Combo -kasvonaamiopaketin, josta saat testiin monta eri naamiota. Tällaisesta paketista saat -30% koodilla ellikit ♡ Koodi on voimassa 28 päivää.

 

Pari viikkoa sitten ostin ihanan Tampere-kynnysmaton. Tämä sai heti paikan meidän parvekkeelta, ja tämä tosiaan liittyy meidän parvekeprojektiin. Kuulette siitä myöhemmin lisää, mutta mä olen niiiiin innoissani meidän parvekkeen uudistamisesta!

 

Eilisessä postauksessa olikin mukana tuo theBalmin Balm Shelter. Siinäkin kirjoitin, että tuo on noussut ihan ylivoimaiseksi suosikiksi ja veikkaan sen olevan sitä läpi kesän. Toinen meikkisuosikki on ollut Macin Instacurl Lash -ripsiväri. Siinä on mekaanisesti kääntyvä ripsiharja, ja damn tuo tekee ripsistä pitkät, tuuheat ja näyttävät.

 

Alkuviikosta kävin vihdoinkin laittamassa itselleni kynnet yli puolen vuoden jälkeen. Ei siis varmaankaan ole mikään ihme, että nämä ovat yhdet viimeaikaisista suosikeista ♡ Ne ovat just mun näköiset ja pakko myöntää, että näillä on ihanan naisellinen olo. Sormet näyttävät tosi paljon sirommilta ja mulla ainakin on näiden kanssa jo heti paljon laitetumpi olo.

 

Mitkä on sun alkukesän suosikit?

 


×××
Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Finlayson Art Area: Katutaidetta Tampereella
× Elämää chihuahuan kanssa: Tällaista on omistaa chihuahua
× Be bold: Sä tarvitset vain miljoona unelmaa ja kaikki on mahdollista
 

Lue myös

Testissa BB-voiteet: Lumenen Valo ja theBalmin Balm Shelter
Tämä on ollut kuluneiden viikkojen luottoasu

Kommentoi