Ajatuksissa juuri nyt – Viime päivinä mä olen…

idviime

Moikka ja kivaa keskiviikkoa just sulle! ♡ Yksi mun kavereista kysäisi Whatsapissa eilen että onko kaikki hyvin, ja se innoitti mut toteuttamaan tämän postauksen. Tajusin, etten ole avannut arkipäiväistä elämääni piiitkään aikaan juuri kenellekään, vaan olen pitänyt kaikki asiat omassa mielessäni, niin positiiviset kuin negatiivisetkin. Kirjoittaminen on tunnetusti auttanut mun kohdalla aina, joten ehkäpä saan taas tästä uutta virtaa kun pääsee kirjoittamaan ajatukset näkyville.

Eli siis, ajatuksissa juuri nyt pyörii ainakin seuraavaa…☆ Olen oppinut juomaan taas vettä oikeasti kunnolla! Mulla oli pitkään kausi, kun en juonut vettä läheskään tarpeeksi ja sen todellakin huomasi.

☆ Olen pohtinut paljon ihmissuhteita ja kokenut riittämättömyyden tunnetta. Mun yksiä isoimpia heikkouksia on liika pohtiminen ja tulkitseminen, ja vaikka se ei useinkaan näy ulospäin, jäävät ne asiat vaivaamaan mua pitkiksikin ajoiksi. Esimerkiksi onko minussa jotakin vikaa, kun tuntuu etten saa tietyissä suhteissa takaisin samaa panostusta mitä itse tarjoan? Haittaako se edes vai kuuluuko sen vaan olla niin? Miksi minä taas unohduin, miksi en saanut vastausta pitkän keskustelun jälkeen, miksi minut ignoorattiin?

☆ Olen kuumeisesti tsekkaillut vapaita asuntoja. Me haluttaisiin niin kovasti isompaan asuntoon, mutta yritetään vielä pohtia mikä on järkevää.
☆ Viime päivinä mä olen hullaantunut hameisiin täysin, ja olen myös hamstrannut niitä ehkä jopa liikaa. Hameita olen löytänyt pelkästään Zadaasta, ja vaikka liputankin 2nd handin nimeen, pitäisi alkaa taas inspiroitumaan enemmän omasta vaatekaapista. Olisiko kesäkuun haaste taas ostolakko?

☆ Oppari on stressannut ihan älyttömästi. Mistä löytäisin voimia sen tekemiseen?

☆ Olen myös intoillut lomapäivistä, joita mulla olikin odotettua enemmän!
☆ Otettiin uusi askel kohti isoa unelmaa. Viikon päästä ollaankin sitten taas viisaampia ja katsotaan toteutuuko tämä jo pian vai vasta heinäkuussa.

☆ 2nd hand hameiden lisäksi olen tehnyt muutamia ihan uusiakin löytöjä muista kategorioista, enkä malta odottaa niiden saapumista! Mutta tosiaan, ostolakko olisi taas kesäkuuksi paikallaan 😀

☆ Tänään muuten elokuviin tuli Aladdin, ja ai vitsi mä haluan nähdä sen mahdollisimman pian! Muita intoilijoita?

☆ Ja hei, miten ihanaa onkaan että vielä nykypäivänä tyypit kysyy onko kaikki hyvin. Tuota pitäisi kysyä useamminkin läheisiltä, muistakaa tekin se!


paita LOAVIES
housut STRADIVARIUS
kengät NIKE

Tällaista siis pyörii mun ajatuksissa juuri nyt. Miten teidän kevät menee ja mitä teille kuuluu? ♡Kerro mitä sulle kuuluu!
×××

Tykkäätkö jo blogista Facebookissa?


Lue myös

7 simppeliä asua kolmen päivän reissulle
Parhaat hyvän mielen elokuvat + aineeton lahjaidea

Kommentoi