Äitienpäivämekko Vila × huivi Louis Vuitton × kengät Primark × kello Daniel Wellington × laukku Louis Vuitton
Meillä oli eilen ihana äitienpäivä. Aloitettiin päivä brunssilla Nostalgia -nimisessä kahvilassa. Kahvila oli niin symppis ja tunnelmallinen, eikä tarjoiluissakaan kyllä oo valitettavaa; aikalailla perusbrunssivalikoima ja siihen lisänä kakkubuffet. Oli hyvää!
Brunssin jälkeen käväistiin ihan nopsaan samassa rakennuksessa olevassa Työväenmuseossa, jonka jälkeen suunnattiin Vapriikkiin sivistymään. Mun on pitänyt käydä siellä jo monta kertaa, mutta joka kerralla on tullut jotain esteitä. Vapriikissa meidän pääkohde oli Jääkiekkomuseo, mutta myös pelimuseo ja Tampere 1918 -näyttely osoittautuivat todella mielenkiintoisiksi. Joidenkin mielestä museot voi olla maailman tylsintä sunnuntaitekemistä, mutta me tykättiin 😀 Äiti oli myös ihan onnessaan varsinkin Jääkiekkomuseosta ja vanhoista nostalgisista peleistä.
Äitienpäivän kunniaksi päälle valikoitui vähän siistimpää asua. Huivi on muuten yksi Lontoon ostoksista! Oon tota jonkun aikaa vilkuillut enkä sitten epäröinyt kun just toi kuosi sattui löytymään valikoimasta. Panostin pitkästä aikaa myös silmämeikkiin muutenkin kuin vaan ripsiin ja omasta mielestä onnistuin ihan hyvin. Oispa aamuisinkin aikaa tehdä jotain vastaavaa, vaikka itsestä ja omasta heräämisestähän se vaan on kiinni.
Toivottavasti teilläkin oli kiva äitienpäivä!
I said yes
Asioita, jotka ärsyttää

Kommentoi