Äidin viisikymppiset

Lauantaina juhlittiin parhaat juhlat, joissa mä oon koskaan ollut. Kyseessä oli siis mun äidin viisikymppiset, jotka pidettiin pari kuukautta myöhässä virallisesta päivästä. Ja mä oon ihan älyttömän onnellinen, että äidin juhlat onnistuivat näin hyvin, koska äiti jos joku on täydelliset juhlat ansainnut ♡ Tässä seuraavaksi kasa kuvia tästä ihanasta lauantaista.


Juhliin kuului ihan älyttömästi naurua ja hauskanpitoa, tosi hyvää ruokaa, niin alkoholillista kuin alkoholitontakin juotavaa ja paljon musiikkia. Meillä oli mukana polaroid-kuvausseinä, josta kuulette pian tarkemmin lisää, kortti- ja lautapelejä, veikattavana jääkiekkojen lukumäärä, yhteinen virkkaustehtävä ja äidistä tehty bingo. Me saatiin juhliin myös yllätysvieraat, mummot Saima ja Elli, jotka vetivät loistavan shown. Myöhemmin illalla pelattiin beer pongia ja mehupongia haha, sekä laulettiin karaokea. Musta parasta illassa äidin onnen lisäksi oli se, että lähes kaikki vieraat tanssivat bändin tahtiin tosi aktiivisesti.
Mulla oli juhlissa ihan älyttömän kivaa ja tämä ilta pääsikin mun lemppareiden listalle. Tällainen rento juhliminen tärkeimpien ihmisten kanssa oli just sitä mitä mä oon tarvinnutkin ♡

×××
Liitythän lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta 🙂
Mulla on asunto ja lentolippu
Viime aikoina mä olen...

Kommentoi