ADVENTTIARVONTA: Voita 100€ shoppailurahaa Zadaa-sovellukseen!

id zadaa

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Zadaan kanssa.
Ihanaa toista adventtisunnuntaita ♡ Se tarkoittaa samalla toisen adventtiluukun aukeamista! Toisesta luukusta paljastuukin yksi oma pitkäaikainen suosikki, nimittäin Zadaa-sovellus. Zadaa on ollut mulla käytössä jo parisen vuotta eikä loppua näy. Olinkin todella iloinen että he lähtivät jälleen mukaan adventtikalenteriin, jotta tekin pääsette tutustumaan kunnolla tähän huippuun sovellukseen. Joku teistä myös voittaa shoppailurahaa sekä ilmaisia toimituksia eettisimpiä löytöjä varten.

Zadaa on siis kätevä kirpputorisovellus suoraan sun puhelimessa. Sovelluksen kautta voit niin myydä kuin ostaa, ja esimerkiksi myymiseen on matalampi kynnys kuin perinteisillä kivijalkakirppiksillä, kun voit asettaa myyntiin vaikkapa vaan pari tuotetta milloin vain ja missä vain. Mä itse olen käyttänyt Zadaata niin myymiseen kuin ostamiseenkin, ja koska olen aiemmin kertonut paljon myymisestä Zadaassa, ajattelin tällä kertaa keskittyä ostamiseen. Se sopiikin tähän ajankohtaan täydellisesti, sillä kierrätetyt lahjat nousevat vuosi vuodelta suositummiksi lahjaideoiksi ja sellaistan löytämiseen Zadaa on ihan taivas.


Varsinkin juuri joululahjojen hankintaan Zadaa on tosi kätevä. Sovelluksessa nimittäin voit hakea hyvinkin tarkasti just täsmätuotteita, mutta vastaavasti myös inspiraation hakeminen vain selailemalla onnistuu myös. Parhaita yllätysbongauksia mä teen aina Showroomista, johon nostetaan viikon huippumyyjiä, vaihtuvien brändien tuotteita sekä esimerkiksi bloggaajien ja vaikuttajien putiikkeja. Tällä hetkellä olen itse saanut paljon inspistä Zadaan Showroomin jouluaiheisista nostoista, kuten Xmas Deco -kategoriasta, jouluneuleista ja Naughty vs. Nice -lahjaideoista.

Jos taas tiedät jo mitä haluaisit hankkia, täsmätuotteen löytämistä helpottaa Zadaan mahtavat hakufiltterit. Voit filtteröidä tuotteita esimerkiksi koon, värin, maan ja tuotekategorian perusteella. Juuri uutuutena on myös lanseerattu mahtava materiaalifiltteri! Sen avulla voit suoraan etsiä esimerkiksi villapaitoja, joissa on nimenomaan villaa eikä keinokuituja. Myös vegaanit voivat hakea vain synteettisiä tuotteita, mikä helpottaa varmasti selailua.

Osallistu arvontaan

Toisessa adventtikalenterin luukussa yksi teistä voittaa 100€ shoppailukrediittejä sekä 3kpl ilmaisia toimituksia Zadaa-sovellukseen! ♡ Osallistu näin:

× Kerro kommenteissa, mitä etsisit Zadaa-sovelluksesta.
× Muista jättää kommentteihin toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan sinuun yhteyden jos arpaonni suosii. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille.
× Voit tuplata ja jopa triplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa ja Facebookissa.
× Osallistua voi perjantaihin 13.12. asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!Onko Zadaa sinulle jo tuttu sovellus?
×××

Zadaan löydät Instagramista tästä!


Lue myös

Lempiasioitani Suomessa - Itsenäisyyspäivä & Suomi 102v
Olympus OM-D E-M10 Mark III ja kuvia viikon varrelta

Kommentoi